Scudo Sports

Boy 1.83,5 kadro seçimi (inç) 20 - 20.4

tolg...

Aktif Üye
Tepki
38
Bisiklet
Mosso
Konudaki gibi Tercihim dağ bisikleti gezilerde verim alabilmek arazilere rahat girebilmek için seçtim.

Boyum 1.83,5
Bacak İçi Boyum : 85 cm

Kadro Boyu 20 - 20.4 inç olan bir bisiklet gördüm beğendim ve almayıı planlıyorum.Boyu biraz büyük.Ama çok sevdim.Sizce almam, benim için sıkıntı olur mu? Büyük problemler oluşturur mu?

Scudo
Öncelikle dağ bisikletinin yanlış seçim olduğunu söylemeliyim. Şehir bisikletine ihtiyacın var.

Yazımı biraz daha netleştirdim tercihim dağ bisikleti çünkü yollarımız pek düzgün değil ve geziler için genelde dağlar ve araziler seçilir.

Bırakmaz alabilirsin. Boyuna uygun bisiklet almalısın, beğendiğin için büyük boy alman yanlış olur.

• Beğen
Tepkiler: tolg...
dağ bisikletinde kadro boyu ufak olanlar tercih ediliyor. 18" falanda olabilir sanırm

Sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.Arkadaşımda pek olmaz dedi .Birde burda yazmak istedim..

Dağ bisikletinde kadro seçimini normalden biraz daha küçük yapmak gerektiğini biliyorum.18 dediğiniz gibi doğru ama bununla çok sıkıntı yaşamamam önemli.

sonucta düz yolda gitmiceksin. arazide eğilip bükülceksin. uzun bisikletin etki tepkisi daha geçtir. genede sen bilirsn.

18" bir bisikleti tercih edin. Ya da bazı marka modellerde 19" de var. O size uygundur. Bugün bir model beğenirsiniz, yarın başka bir tane. Bunun sonu yok, ama çözümü var. Yalnız sağlık bir kere gitti mi, varın siz düşünün telafisi nasıl oluyor...

• Beğen
Tepkiler: tolg...
Şuan bindiğim bisikletin kadro boyu 20 inç. pek problem olmuyor reflekslerim de iyi yani ama yinede olmaz bizce büyük diyorsanız ne yapayım vazgeçeceğim...

20 inç kadroda rahat ediyorsan 18 inç de çok daha rahat edersin

Beğendiğiniz bisikletin 18" lik kadrosu olup olmadığını öğrenin. Bu daha iyi bir çözüm olacaktır sizin için. Eğer yoksa farklı modellere bakmanızda yarar var.

Büyük ihtimal vardır KRON XC 1000 Bisiklet...

Hatta araştırmalarıma göre var ve 120 ile 180 tl arasında değişiyor fiyatları 18" 19" :]

Geri