Scudo Sports

bottecchıa bittiiiiiiiiii :):)

Ortaya güzel bişey çıkacağı çalışmanın gidişatından belliydi. Az telli jantlarınız da bisikletin sadeleğine sadelik katmış. Elinize sağlık ve paylaşımınız için teşekkürler. Gerçekten güzel olmuş. Hatta öyle güzel ki şöyle kafam gibi bir nazar boncuğu takmak lazım bence bisiklete.

• Beğen
Tepkiler: tansu berkay
Scudo
Sayılar artıyor ,
Bir bisiklet daha ekledik listeye , Siz Mehmet'in dükkandan çıkınca ben gelmeşim kıl payıyla kaçırdım bisikleti canlı canlı göremedik.

Sahile bekliyoruz en yakın zamanda.

@Halil Uygun

en kısa zamanda sahilde görüşmek üzere o zaman :)

Ben forumda böyle paylaşımlar görmek istemiyorum ama artık yaa :( Benimde bir sınırım var değilmi, toplatıcaksınız en sonunda bir fixie de bana:)

Elinize sağlık gerçekten çok hoş bir bisiklet olmuş, mavi sargı elcikler ve kalpiye pedallarla tamamlanacaktır diye düşünüyorum.. Jant setini merak ettim yalnız.
Güle güle kullanın.

@Doruk Atay

umarım daha çok paylaşan olurda ortalık şenlenir
bu ara jant seti :)
modelini hatırlayamıyorum bakıp paylaşırım sizinle :)

Eline ve gözüne sağlık kardeşim...Son derece sade,estetik ve güzel bir bisiklet ortaya çıkarmışsınız...Güle güle kullanın.

• Beğen
Bence bikac kisi daha toplanirsa forma yaptiralim nasi :D Istanbul fixed gansta falan :p

• Beğen
Tepkiler: hız
@Melih Çörekçioğlu

inanın tahmin ettiğiniz kadar zor ve maliyetli bir iş değil....
sadece istemek ve çok az vakit harcamak yeterli oluyor...

• Beğen
gerçekten muhteşem görünüyor

• Beğen
yapım aşamalarınıda büyük bir zevkle takip etmiştim ama bu kadar güzel bir sonuçu hayal etmemiştim. SÜPERRRRRRR olmuş. üzerine bir nazar boncuğu yerleştirin bence.

son olarak şu masanızda obje haline gelen meşhur selenizle bir fotosunu koysanızda görsek. sele çalışmanızda süperdi bence. hatta üzerine takılı olarak göremeyince birden kaldım. belki bu hali daha iyidir. daha modern parçalar var çünkü üzerinde. ama yinede merak ediyorum açıkçası :)

bol pedallı kazasız sürüşler dilerim.

@karacasus

açıkcası o sele topladığım kadro ile olacak gibi değil ve eminim sonuç felaket olurdu o yüzden hiç denemedim bile :)

@tns

yinede maliyeti bilmek iyi olurdu, duruma göre bende eski bir yol bisikleti alıp yenileyebilirim.

• Beğen
@özcan parlakoğlu

aslında maliyet dediniz kısım kişinin bütcesine kazancına göre çok değişken bir şey o yüzden burdan fiyat bildirmek doğru gelmiyor bana pahalı gelen başkasına ucuz gelebilir tıpkı bana ucuz gelen başkasına pahalı gelebildiği gibi.. forumdan ikinci el bölümüne bakarak çok rahat bir bütce belirleye bilrsiniz
şu kadarını söyleyebilirim 200tl -350 tl arası çok rahat eski yol bisikletini alıp yenilemeye başlayabilirsiniz...

• Beğen
Tepkiler: Bedreddin
tansu kardeşim güe güle kullan:)
bu arada yenileride yolda geliyooor:in:

• Beğen
Geri