Scudo Sports

bottecchıa 1980 değişim başlıyor :)

@Mustafa İçdağ

ilginize ve tavsiyelerinize çok teşekürler
açıkcası etiket yapıştırmadan sadece ön logosunu kulanmayı düşünüyorum benimde kafamdaki renk beyaz üzerine kurulu, ön maşayı krom bırakıcam ve birazcık daha modern havada toplamak gibi bir niyretim var...mesala beyaz kadro siyah jantlar mavi lastik gibi gibi :)

Scudo
mustafa içdağ abiye (abi diyorum umarım kızmaz) hem küçük bir tebessüm yaptırmak hemde giosun anısına bisikletime takacağım gidon boğazı

sugıno aynakol aslında tam karar veremedim kulanma konusunda bakalım ...

bunlarda kullanmayı düşündüğüm jant seti eğer bisiklet bittiğinde düşündüğüm gibi durursa üzerindeki bütün etiketleri sökerek olabildiğince sade görünmesini sağlıyacağım

kadroda bulunan bazı bölgelerdeki kahverengi tonlarında ki şeyler nedir acaba ?

@Can Özbek

kaynak..................... :)

@tns

hadi ya, enteresanmış valla demekki kumlanınca kaynaklar bu şekilde ortaya çıkıyor :cool:

@Can Özbek

aslında kumlamayla alaksı yok kaynak da kulanılan malzeme uygulama şekli ve detayla ilgili olduğunu düşünüyorum....

Teknigini ve ne malzeme kullanildigini bilmiyorum ama lehim malzemesinin rengi oyle olabilir. Bu kadrolarda kaynak yok ama.

Bu arada o Sugino yu biraz parlatsaniz harika olur bence

@mcanb

bende parlatmayı düşünüyorum bitmiş halinin resmini eklerim..

@mcanb

astarı bugün atılıyor sorun çıkmassa hafta sonuna resimler burada :)

• Beğen
Tepkiler: mcanb
evet boyada bitti sonuç ufak tefek sorunlar olsada oldukca tatminkar şimdi boyanın iyice kuruması için biraz daha bekleyip montaja geçmeyi düşünüyorum
bu arada ayna kol ve gidon boğazı zımparalarınıda bitirdim en son hepsini genel bir toplama yapıp yine burada resimlerini paylaşıcam

(link)

(link)

boya için bir bilgi :önce çelik macun ile yoklama yapıldı sonra astar atıldı daha sonra zımpara en son olarakta oto boyası ile son kat... boya maliyeti :astar ,boya 100 gr ,sertleşterici ,zımpara 25.00 tl

(link)

aynakol ve gidon boğazı zımpara işi ise ilk başdaki acemilikden sonra oldukca keyifli oluyor önce kalın zımpara ile başlayıp adım adım en inceye kadar gidiliyor ve bitince gerçekden verdiğin emeğe değiyor zımpara delisi olmak böyle bişi demekkii :)

(link)

boya işçiliği baya kaliteli ve düzgün gözüküyor, beyaz renkte baya asil olmuş bittiği zaman süper gözükecek gibi :)

• Beğen
Tepkiler: tansu berkay
İlgi ve merakla takip ediyorum. Boya oldukça başarılı görünüyor, nerede yapıldığını ben de öğrenmek isterim. Ben bile bu kadar heyecanlanırken sizin neler hissettiğinizi çok merak ediyorum. Umarım her şey yolunda gider.

• Beğen
Tepkiler: tansu berkay
@Can Özbek

hep beraber göreceğiz bende nasıl gözükeceğini merakla bekliyorum :)

@Melih Çörekçioğlu

kadroyu aslında bir mobilya cilacısında boyattım boya tabancası kullanan her yerde boyana bilir ama sadece boyayı atacak kişiye doğru doneleri vermek gerekir..
bende işime yakın olmasını secerek her aşamasını takip ettim..
astar kısmını 2 kat ve çok kalın olmayacak bir şekilde atıldı
boya ise aynı şekilde çok kalın olmadan ve akıntı yapmacak mesafeden 2 kat olarak atıldı..

Geri