Scudo Sports

Bostanlı'da bisiklet yolu

Video gerçekten çok güzel olmuş teşekkürler @Onur Ağar . Eklemek istediğim bir bölge var. Parkuru kullanan arkadaşlar bayraklı ile meles deltası arasındaki kırmızı köprülere dikkat etsinler. Köprü ile zeminin bağlantısını yapılırken vidaları yukarı çıkıntı oluşturacak şekilde montajlanmış. Lastikleriniz zarar görebilir.

Scudo
Güzel paylaşım. Bende hergün (yağış olmadığı hergün) Karşıyaka iskele ordan vapurla konak konak iskeleden agoranın yanındaki okuluma gidiyorum. Okuldan erken çıktığım günler konakta bisiklet yoluna çıkıp Üçkuyular iskele Bostanlı Bostanlı'dan Karşıyaka Yeni Girne ev yapıyorum. Binemediğim günler bir eksiklik oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Onur Ağar
@Onur Ağar

Özellikle Konak vapur iskelesi civarında çok dikkatli olmak gerek sağdan soldan girenler yol ortasında durup muhabbet edenler bolca bulunuyor. Uyardığınız zamanda sizi suçluyorlar. Ama alışacaklar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
yaklaşık 1.5 senedir o taraf tamamlanmadığı için (bayraklıdan alsancağa geçiş vs) gitmiyordum.
gördüğüm kadarıyla aktarmalarda sıkıntı yok şuanda.
haftasonu hava müsait olursa deneyeyim şansımı.
hatta gece bile gidilebilir. sasalı tarafı daha uygunsuz oluyor gece sürüşüne.

@Burak A. dediğin gibi gece de gidilir. Sasalı tarafı biraz ıssız. tek çıkmamakta fayda var hava karardığında.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@Onur Ağar Üçkuyular'dan sonra bisiklet yolu var aslında Ben iskeleden sonra engelliler parkına giriyorum oradaki bisiklet yolunu kullanıp sahil kenarından İnciraltın'a çıkıyorum. O yolu kullanmıyorsanız kullanmanızı tavsiye ederim ;)

• Beğen
@Ahmet Bilge Kaan AKIN

toplanıp gelelim. 50 metrede hemen kaynaşırız.:D

• Beğen
Tepkiler: cngz
Arkadaşlar İzmir'de bir whatsapp grubumuz var mı yok ise kurmaya ne dersiniz ? Sasalı, Urla, İnciraltı gibi gezilecek güzel yerler var grup olarak gitsek buralara hoş olmaz mı ?

• Beğen
Tepkiler: sabangurel
Melez deltası -Alsancak limanı arası güvenli mi?Aynı güzergahın dönüşünde aynı bölge nasıl geçilebilir?

• Beğen
Tepkiler: trabzonlu ozan
Köprü inişi ve Alsancak Karakolu kısmında bisiklet yolu malesef ki yok. Köprü inişinde Liman C Kapı tarafından inerseniz Tırlar ile düz devam edip inerseniz araçlarla yan yana iniyorsunuz. Dikkatli olmakta fayda var o kısımda. Geri kalan kısım bence çok tehlikeli değil. Trafiğin içindesin ama ışık sayısı fazla olduğundan yanından hızla geçecek araç yok ve Bisim durağı da olduğundan insanlar biraz daha anlayışlı :)

• Beğen
Tepkiler: ilhami35
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı "Yaya Yolları ve Kaldırımların Tasarım Kuralları Hakkında Yönetmelik", Resmi Gazete'de yayımlanmış
bisiklet yolu ile ilgili bir detay haberde göremedim malesef :(

Geri