Scudo Sports

Bostancı

ben sabahları 8:30 çivarında bostancı deniz otobüslerinin ordan başlayarak fenerbahçe orduevine kadar olan bisiklet yolunda gidiyorum giden arkadaşlar olursa beraber pedallarız ... Yaz boyunca her sabah yapıcam eyer gece binen grublar olursada gelmek isterim ..

Scudo
@burak ekemen

selam,
ben yepyeni üyeyim.bostancı da oturuyorum.aama daha bisikletim bile yok.en kısa zamanda ben ve bisikletim size eşlik edebiliriz :D
görüşmek üzere..

• Beğen
Tepkiler: burak ekemen
önemlidir
ulaştırma bakanlığı çağrı merkezi

0216-4442402

alo deyin dertlerinizi anlatın isteklerinizi sıralayın alo deyin mail atmaktan daha etkilidir evet forumda şu anda toplam 735 kayıtsız ve 399 kayıtlı var

1-trenlerde bisiklet parası vermek istemiyoruz
2- adapazarı treninin yük vagonu geniş olmalı ve tüm seferlerde olmalı

Hosgeldin aramıza bende bostancıda oturuyorum bisikletle sahilden fenerbahçeye gidiyorum beraber pedallamak ümidiyle ....

Bostancıdan fenerbahçe ordu evine kadar olan bisikket yolundan her sabah 8:00 civarında bostancı iskelesinin ordan çıkıyorum eğer pendik yönüne doğru giden warsa beraber gitmek isterim tek başına zor oluyo pendik tarafına gitmek.
Eğer akşam giden grublar olursada beraber gitmek isterim akşamlarıda güzel oluyoo sahilde gitmek ....

Pedallamak ümidiyle ...

Benim de hep yumurta kapıya gelince foruma girmek aklıma geliyor. Çekmeköy madenlerde oturuyorum ben, fakat buradan bostancıya geçip oradan sahil yolunda moda-dragos arası takılıyoruz genelde. Yarın 07'de çıkacağım. 07.30 gibi bostancı'da olurum diye umuyorum. Eğer denk gelirde sabah olmadan mesajı görürseniz burdan bana ulaşabilirsiniz; 0539 273 51 50.

Her sabah düzenli hale getireceğim. Haftasonları çalışan arkadaşlarla birlikte aynı güzargahta normal 20 km/h tempo ile en az 75 km dolanıyoruz.

İyi pedallamalar. ;))

Edit: Bu arada imzamda ki resim niye o kadar devasal çıktı anlamadım onu da bir ara bir şekilde küçültmeliyim. :D Şimdilik kusura bakmayın...

• Beğen
Tepkiler: bartu93
her perşembe akşama caddebostan migros arkasından haraketle pendik veya kaynarca yapıyoruz.

Anadolu yakası bölümünde Herperşembe avşar kafe turu olarak görebilirsiniz.
Bekleriz

arkadaşlar beraber pedallamak hepimizin dileği ancak bu durum temenniden ileri gidemiyor maalesef. bu nedenle somut bir zaman önerelim ve bostancı kartal ya da pendik turuna çıkalım . perşembe akşamları olduğu söylenen bir organizasyon duydum ancak aktüel olup olmadığını bilmiyorum. önerim: pazar 14:00 migros sahili ne dersiniz?

bende yeni üyeyim pendikteyim. genelde bostancıya gelip dönüyorum pazar günleri.. arada katılmak isterim program oluşturabilirseniz:)

@dragonball

Perşembe akşamları organizasyonu gayet aktüeldir. her perşembe caddebostan sahilinden 20:30 hareket ediyor, yüksek tempoyla Pendik veya Kaynarca'ya kadar gidip dönüşte Dragos'ta Avşar Kafe'de mola veriyoruz.

Pazar günü o saatte çıkmanızı ise pek önermem, bu sıcakta başınızda yumurta pişecektir.

Son haftalarda pazartesi ve çarşamba sabahları Bostancı'dan 7:00 hareketle Kaynarca'ya kadar gidip 8:30 civarı yine Bostancı'da noktaladığım yüksek tempolu, antrenman odaklı bir tur yapıyorum. Mesafe yaklaşık 40 kilometredir. Eşlik etmek isteyen arkadaşları beklerim.

@B. Berna Solak

merhaba nasılsın,
işe bisikletle gilip gittiğimden sende izin de olduğuna göre istersen akşam ları caddebostandan maltepe veya senin için kartala kadar gelebilirim ama dönüşte maltepeye kadar sonrası tek gidersin saat 18:00 de caddebostan migros un oradan geçiyorum

İlk evela biraz geç cevap yazdığım için özür dilerim.2 Ağustos pazartesi günü başlamaya başlıcam antremanlara aynı saatte bostancı iskelesinin orda olucam eğer gelicekseniz saatle ilgili konuşuruzz .. şimdiden iyi pedallamalar

İlk evela biraz geç cevap yazdığım için özür dilerim.2 Ağustos pazartesi günü başlıcam antremanlara aynı saatte bostancı iskelesinin orda olucam eğer gelicekseniz saatle ilgili konuşuruzz .. şimdiden iyi pedallamalar

Geri