Selam, ben de hafta içi 21:00 - 00:00 gibi Caddebostan-Kartal yapıyorum. Düzenli binmeye 10-15 gün önce başladım. Aynı saatlerde aynı rotada giden birileri varsa haberleşelim...
Benim iş dönüş saatlerimde biraz dalgalanma olduğu için geç çıkıyorum. Bir de geç saatte mangalcılar olmadığı için hava solumak mümkün olabiliyor Ortak bir saate denk getirip grubu oluşturmaya başlayabiliriz.
Bende size İdealtepe'den katılabilirim. İsterseniz bir tanışma turu düzenleyelim yada uygun olursa 5 Eylül Çarşamba günü yapılacak olan Caddebostan turuna katılın orada tanışalım. 2 seçenek arasında bir oylama yapalım bakalım
merhababende k.yalıda oturuyorum ve bu çivardaki organizasyonlara dahil olmak istiyorum)
bilgilendirirseniz sevinirim)
teşekkür ederim... ardaricak@mynet.com
Bu kadar insan başlangıç için yeterli sanırım. Pazartesi Caddebostan Migros arkasında buluşup Kartal'a gider döneriz. Henüz tanışmadığımız için telefon numaraları gerekebilir. Bana özelden adınızı (rumuzla beraber), cep numaranızı ve hangi saatte katılabileceğinizi belirten bir mesaj gönderirseniz herkese uygun bir saatte buluşma ayarlayabilirim. Yoldan katılacaklara da bilgi veririm. Görüşmek üzere.
Baylar ve Bayanlar,
Forumunuza daha 10 dak. önce üye oldum. Yani daha amatör bile değilim Ama okuduğum mesajlar şimdiden çok hoşuma gitti. Pendik sahilde oturduğum için özellikle bahsettiğiniz parkur bana da uygun görünüyor. Akşam turlarınızın saatini ve parkurunu belirlerseniz bende sizlere katılmak isterim.