Scudo Sports

Bostanci Isiklar kaza... Cildirmak uzereyim.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Basar K.

En doğrusunu yaparsınız,paçası tutuşsun bakalım biraz.Yok öyle basıp gitmek.Sonuna kadar hakkınızı arayın.

Scudo
Şikayetinizden kesinlikle vazgeçmeyin. Geçmiş olsun.

Konuya abone oldum,sizinle birlikte gelişmeleri takip edecegim. Bana kalırsa bu dava emsal teşkil edilebilecek nitelikte. Umarım dava sizin (dolayısı ile bizim) lehimize olur.

Konu hakkında bir gelişme var mıdır?
Geçmiş olsun.

Savcılığa gitmeye gerek yok. Kazanın olduğu yerdeki polis karakoluna gidin durumu anlatın şikayertçi olun. Onlar savcılığı devreye sokuyorlar zaten.

Hocam geçmiş olsun.
4 tekerlekli araçları süren kişilere ehliyet vermeden önce, özellikle "İSTANBUL'UN EN İŞLEK CADDELERİNDE" 1 hafta süreli bisikletle trafiğe çıkmaları şart konulsa(zorunlu empati) çok mutlu olurdum.
Bu da benim zihni sinir bir projem olsun.
Tekrar geçmiş olsun.(Size çarpan bayan bana da çarpan bayan olmasın?)

@ozgurerdem

Benim kazanın da üstünden 1 gün geçti. Acaba MOBESE kayıtlarından ben de bana çarpan bayanı tespit ettirsem ve dava etsem mi diye düşündüm şimdi. Olan 75TL ye oldu.

Çok geçmiş olsun, sonuçtan haber edebilirseniz hepimiz açısından iyi olur.

Ortada haksız fiil var. Tazminat davası açın kazanırsınız. Uğradığınız maddi zararı ödemek zorunda.

Bu arada geçmiş olsun, Allah'tan size bir şey olmamış.

• Beğen
Tepkiler: Muzaffer Gül
Geçmiş olsun. Hakkınızı mutlaka arayın, şikayetinizi yapın.
Konuya farklı bir bakış getirmek istiyorum. Mesleğim sigortacılık. Araçlara yapılan Zorunlu Trafik Sigortası sürücünün hatalı olduğu kazalarda karşı tarafın tüm zararlarını maddi ve bedeni olmak üzere poliçedeki limitlere kadar öder. Zarar verilen ayrımı yoktur poliçelerde, araba, motor, bisiklet gibi taşıtlar, kamu ve kişi eşya ve mülkleri, insan vb. Sigorta sorunsuz ödeme yapacaktır. Ayrıca sigorta poliçesi olmasa da poliçelerden kesilen para ile oluşturulmuş fon bedeni zararlarınızı karşılayacaktır.
Kaza geçirdiğimizde bu durumu sürücüye anlatıp tutanak tutularak her iki tarafında zarar görmeden sorunun çözülmesi mümkün.
Sizin başınızdan geçen üzücü olay vasıtasıyla bu durumu açıklamak istedim. Tekrar geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: Muzaffer Gül
@Ömer Soykan

Şahane olur açıkçası

Arkadaşlar selam,

güncelleme yapamadım ama bu hafta başında pazartesi günü Kadıköy'de Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusu dilekçemi verdim. İfade için çağırılacaz bakalım inşallah... tek korkum Mobese kayıtları yaklaşık 10 gün tutuluyormuş, sonra siliniyormuş, inşallah kayıtları hemen incelerler. Gelişme olursa güncelleme yaparım.

Sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: Mutlu Köksal
@Basar K.

Hadi hayırlısı

Hımm.. Aslında olayı direk maddi manevi tazminat kisvesi altında hukuk büroları tevzi birimine açmış olsaydınız ve dava dilekçenizde delil listesi olarak mobesa kayıtlarını, olay yerini gören kameraları belirtseydiniz daha güzel olurdu.

Yada delillerinin ortadan kaybolma ihmali varsa delil tespitine ilişkin dilekçe vere bilirsiniz.. İleride açacağınız tazminat davasıyla ilgili delileride toplamış olurdunuz.

Adli konularda seve seve yardımcı olurum. Her hangi bir zorluk yaşarsanız pm atın. Geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Mutlu Köksal
Bu arada dava konusu tazminat ve yeni HMK 'ya göre peşin alınan harçlar ve gider avansınıda dahil edersek 2 taraf olduğunuda var sayarsak minimum 250 TL kadar dosyaya para yatırmanız gerekecek hazırlıklı olun :)

hahahaha heralde arkanızı dönüp seslenicekken döveceksiniz sandı haha :)

Arkadaşlar bu durumda polise haber verseniz dahi polis kale alıp gelmez ancak maddi hasarlı 2 araç sahibi anlaşamıyor ise ki dakikalar hatta saatler sonra gelme ihtimali yüksek veya yaralamalı, ölümcül kazalarda polis gelir kaldıki polis şans eseri geldi ve olan bisiklete olmuş ben ne yapayım çarpan araçta ortalıkta olmayınca polisin ancak olay yeri tutanağı tutup işi savcılığa sevk edebilir. Savcılıktanda muhtemelen bilir kişi raporuna göre hareket edileceğini göz önünde bulundurmak gerekli yani hiç bir şekilde bisiklet süren arkadaşın maddi hasarı karşılanamıyacaktır malüm burası Türkiye insanın insana saygısının olmadığı bir ülke 2 tekerlekteki insanla 4 tekerlekli insan arasındaki uçurum farkının olduğu bir ülke. Bunu söylemek veya yazmakta hoş değil ama madem araç sürücüsü bisikletinize çarptı veya çzgi kısaca maddi hasar verdi kimse beni yanlış anlamasın ama araç sürücüleri durmayacak olduğu için kişi olarak sizde mümkün mertebe araça hasar vermeye bakın. Çünkü insanlar bundan anlıyor sizin bisikletinizin onların gözünde hiç bir maddi değeri yok ancak kendi araçına hasar verdiğiniz zaman durumun ciddiyetine varıyorlar. Genel anlamda ben bunu yapın demiyorum ama...

çok geçmiş olsun, plakadan kişiye ulaşan arkadaşlar var nasıl ulaşıyorlar bilmiyorum ama o kişiye ulaşıp masrafını karşılamasını talep edebilirsin. itiraz ediyorsa mahkeme olayını öne atabilirsin aslında. bunlara maal vermememiz gerek.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri