Scudo Sports

Bostanci Isiklar kaza... Cildirmak uzereyim.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Basar K.

Üye
Tepki
24
Arkadaslar isten ciktiktan sonra henuz 1 aylik bisikletimle biraz gezim dedim. Bostanci isiklarda butun emniyet ve trafik kurallarina uymak adina kirmizi isikta beklerken arkamdaki 34 DT 1495 plakali arac (bayan surucu) yesil isik yaninca arkadan hafif dokundurdu. Ben arkami donup ozur beklerken iyice uzerime surdu ve kadromu, zincirimi, arka teker ve jantlarima komple gecirdi. Ben tabii "napiyorsunuz dikkat edin" diye bagirana kadar basti gitti. Inanamiyorum. Bisikletime bakmak icin arkasindan gitmedim yoksa taksiye atlayip arkasindan gidecektim. Inanamiyorum :( 1200 tl'ye daha 1 ay once aldigim bisikletim cizik icinde :( kimbilir benim anlamadigim daha ne hasarlar var. lanet ediyorum suan herseye :(

Scudo
Büyük geçmiş olsun. plakasını falan alsaydınız en azından şikayet ederdiniz.

@Basar K.

Çok geçmiş olsun, iyi size bir şey olmamış. İnsanlara özellikle trafikte ne oluyor anlamıyorum, kimsenin kimseye saygısı kalmamış.

olay yerinde hemen polis çağırmanız durumunda plakasını tespit ettiğiniz aracı şikayet ederek durumu polise bildirmeniz gerekmektedir. Gerekirse mobese kayıtlarına danışılıp suçluluğu ispatlanmaktadır. Canınıza birşey olamaması tesellimiz büyük geçmiş olsun

Hemen fotoraflarini cekip belgeleyin ve polise haber verin. Dava acin vehic bir seyden korkmayin bunu hepimiz icin yapin hepimiz bunu yapalim basimiza geldiginde. Allah korusun herzaman ama susarak olmayacak bu is. Cok gecmis olsun tekrar mutlaka polise haber verin

• Beğen
Tepkiler: Muzaffer Gül
Çok geçmiş olsun hocam.Bugün kaza yapan yapana.Arkadaşların dediği gibi kesinlikle polisle irtibata geçin.

Bayanı erkeği yok bunun... Saygısızlık ve ___efsizlik bunun adı...

Çok geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: Muzaffer Gül
Eğer kazaya karışan araç kaçtıysa beklemenize gerek yok. Savcılığa suç duyurusunda bulunuyorsunuz.

Hocam geçmiş olsun. Haklıyken, haksız duruma düşmek çok kötü olaydır. Bir an önce şikayet edin. :)

geçmiş olsun, lütfen en kısa zamanda suç duyurusunda bulunun ki iyi bir ders alsın.

@clubber
kadını erkeği yok, herkes kuralsız kullanıyor. sadece erkeklerin refleksi biraz daha iyi.

Plaka No34DT1495MarkaOPELModel2006Sahiplik Belge Tarihi21/12/2005Tescil BirimiKÜÇÜKÇEKMECERenk 1SİYAHRenk 2 BİLİNMİYORCinsiOTOMOBİLÇalıntı mı?HAYIRHak MahrumiyetiVAR
Hak Mahrumiyet Detayları
Hak Mahrumiyeti Makam / Kurum Tarih
REHİNLİ (R) İŞ BANKASI AŞ.SUADİYE ŞB 21/12/2005

Elde çok önemli olan plaka var.Ben olsam mutlaka şikayet ederim.Şikayet etmek için illaki sağlık problemi yaşaman gerekmiyor sonuçta

@Basar K.

Doğru olanı yaptınız. Hakkınız varsa, sonuna kadar savunmalısınız.

@Basar K.

Bravo valla helal olsun :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri