Merhabalar
Haftaiçi veya haftasonu fark etmez,bostancıdan fenerbahçe yönüne ,veya bostancıdan kartal tarafına bisiklet yolunda pedallayan ve bana eşlik etmek isteyen grup,veya kişiler varsa buradan haberleşebiliriz
Birlikte sürmenin daha keyifli olacağını düşünüyorum
Ben genelde sabahları çıkmayı tercih ediyorum erkenden.
Saat 8 gibi bostancıda oluyorum genelde,oradan nereye istersem gidiyorum çok uzak olmamak kaydıyla.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erken yatarsam zaman farketmez birşey sorcaktım sen tayt giyiyormusun ? Ben bugün aldım ama şimdilik alışana kadar sabah 6 yla 10 arası tuzlaya doğru giderken giyicem acaba bu taytlar başka bir spor şortun içine giyilirmi ?
Alışmakta problem yaşamazsın diye düşünüyorum gayet rahatlar çünkü.
Bence giyilir.Eğer kısa tayt ise zaten istediğin spor şortun altına gidebilirsin.Ayrıca kendinden pedli şortlar da var.Görüntü itibariyle tayt gibi pedleri belli olmuyor onların bazılarının,içeriden pedli oluyor,günlük olarak da giyebilmiş oluyorsun.
Bende ayakkabıyı aldım ilk defa dün denedim alışmam 10 saniyemi bile almadı ama yolda unuttum olduklarını yere düşüyorum saf gibi kısa tayt biraz sıkıntı ya biraz utanıyorum ama uzun taytta bulamadım biraz değişik geldi şortun altına giyilirse süper ben sadece sürtünme falan olur die korkuyorum.
@zubeyr gun dostum tayta alışmak diye bişey yok. giydiğin an daha rahat olacaksın zaten. taytsız binmeye alışmak asıl sıkıntı. şort altında da sıkıntı olmaz, şort dar değilse tabi (Kudret abinin uyarısıyla düzeltme ekliyorum, kalitesiz taytlar terletirmiş.)
ben anadolu sahiline uzağım ama 2 haftada bir falan arkadaşlarla sürmek için geliyorum oralara. whatsapp falan varsa isterseniz mesaj atın sizi ekleyeyim, ufak bi grubumuz var, anadolu sahilinde binileceği zaman oradan görmüş olursunuz uygunsanız katılırsınız.
Kısa tayt olayını anladım
Yani bence sıcak havalarda uzun tayt terletmiyor.Zaten gidip de saat 1 de veya 2 de çıkmazsanız terlemezsiniz.Sabah 7 de çıkın,serin serin sürersiniz.Ben o açıdan uzun tayt tercih ediyorum.Kısa tayt giyip de kendimi rahatsız hissetmektense
Sabah eğer erkenden kalkabilirsem Pendik-Kadıköy turu yapmak istiyorum. Sabah saatleri orda olabilenler varsa mesaj atabilirler beraber süreriz. (Sabahtan kastım 12.00'dan önce herhangi bir saat. Daha kafamda net bir plan yok çünkü.)
Merhaba arkadaşlar, ben de grubunuza katılabilir miyim. Küçükyalı'da oturuyorum, fenerbahçe-kartal arası sürüyorum, yazın adalara giderim. Watsap grubu var mı, yoksa buradan mı haberleşiyor sunuz?