Scudo Sports

Boşa Korna Çalma.

Scudo
çok güzel ve önemli bie konu olmuş link için teşekkürler .bütün BFyi bu siteye destek olmaya çağırıyorum:)

Bu site özellikle korna çala çala tam bir "korna manyağı " haline gelmiş minibüs şoförlerine ithaf olunur!

Valla İstanbulda mahvluyoruz , insanlar refleks olarak kornaya basıyorlar çok feciii.
İzmir e gitmiştim yok öyle bişey...

@Bulunmaz

biz artık yanımızda bir beyzbol sopası ilen dolaşıyoz adam tenha bi yere gidene kadar takip ediyoz sonra gözünü korkutuyaz çok eğlenceli oluyor(bu kişiler 5yi geçmiştir)ve ciddi anlamda bir korna azalışı oldu bize karşı adamlar tanıdı artık bizi :D

Yolda araba ile babamla giderken muammer abimi görünce kornaya basıyoruz masusdan oda sinirleniyo biraz küfür ediyo git bakalım nereye gidicen diyo.
Bizi görünce aaa özür dilerim abi diyo Hepde sen bana böle gıcıklık yapıp korna çalıyosun yaa diyo:D:D:D:D

Ben babama diyorum bisiklet görürsen mutlaka yolu ona ver çünkü herzaman zor durumda kalıacak olan odur diyorum ama sen bir gaza basıp kalkabillirsin diyorum ama Muammer abiyi görünce durum biraz değişiyo. AAAA muammer abi korna çal korna çall :D:D:D:D

Geri