Scudo Sports

Borla'ma kavuştum!

mr.erim

Üye
Tepki
4
http://d1206.hizliresim.com/y/t/8qu8c.jpg

Sonundaa sedona borlada karar kıldım ve aldım 2011 modelini. satıcı whistle 1164 d 'yi aynı fiyattan vereyim diye kafamı bulandırdı ama yinede sedondan vazgeçemdim umarım doğru seçim yapmışımdır

Scudo
hayırlı olsun güzel duruyo :) sevdiysen sorun yok güle güle kullan..... bol pedallar :)

Hayırlı olsun aynısından bende kullanıyorum.Şu anlık sadece aynakol göbeğinden tık tık tık ses geliyor sizde de var mı acaba o ses? Bu arada arkadaşlar bu sorunu nasıl çözebilirim? atölyemiz bölümünde konum var bakarsanız sevinirim:)

hayırlı olsun güle güle kullanın,şirin bisikletden mi aldınız

tebrik ederim, en doğru kararı vermişsin. Çok güzel bir bisiklet gerçekten, hayırlı olsun

Aynısından bende de var sadece benimkinin biraz donanımı yüksek (XTR-DEORE karışımı ) .Kadro gerçekten kendini belli ediyor.İyi günlerde kullanın.

güzel yorumlar geldikçe seviniyorum :) ama whistle daha iyimiş diyenlerde çıkabilir lütfen söylesinler ki bizde öğrenelim eğer öyleyse :)

whistle daha iyi diyecek kimse pek çıkmaz, çünkü whistle kesinlikle bu bisikletten daha iyi değil. Hem mekanik frenli, çok kötü yani

çok sağolun arkadaşlar şimdiye kadar gözlemlediğim tek olumsuzluğu maşa kitlemesi olmaması sanki biraz sarsılma oluyor düz yolda biraz hız yapınca ve yokuşlarda biraz sorun oluyor gibi. onun dışında memnunum:)

Maşa kitleme değilde serlik ayarı oluyor.Mesela maşada ki düğmeyi çevirince daha az yaylanıyor felan:)

Geri