Scudo Sports

borla kadroya deore set taksam ayıp olur mu?

bilmiyom

Üye
Tepki
4
Arkadaşlar birkaç ay önce aldığım Borla'nın vites sisteminden memnun değilim. Vasat bir şehiriçi kullanıcısına siz ne tavsiye edersiniz; 500 ytl'ye Deore set mi alayım yoksa kışı geçirip baharda Sedona 761'mi alayım? Hangisi daha mantıklı olur size göre.

Scudo
bence kısı gecırmek daha mantıklı
ben orion un ustune alıvıo vs taktım. bence gercekten kolay degıl bısıkletı bır butun halınde almak cok daha iyi. sımdıkı aklım olsa boyle yapardım yanı

Ayip degil, ama fazla olabilir. Eger butcen el verecekse kisi gecir, ne de olsa kisin malzeme daha hizli eskiyor. Yazin da yepyeni bir bisiklete binersin...

Ayıp olmaz, neden olsun ki?

http://goesc.letyourchildrenplay.com/images/2008/04/beyazit/Sayra_Borlady%20027a.jpg

Reba SL, Sram XO, DT 240S vs... 11kg bile değil.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri
Arkadaşlar ilgileriniz ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Borlanın değiştirilmesi gereken malzeme olarak vitesinden başka neleri var, yani hangi malzemenin değiştirilmesini önerirsiniz?

Bu sorudan bağımsız olarak bisikleti 1kg hafifletmek için hangi malzemeleri değiştirmek lazım?

Jant Setleri(Bunun sebebi arka göbeğin vidalı ruble uyumlu olması.Değiştirmişken güzel bir jant seti al)Sonra Alivio(Benim Seçimim) veya Deore Sistem al..Ben borlaya Alex Rims x2100 jant seti ve Alivio set aldım..Zamanla bisikleti geliştiricem..Bana böylesi daha zevkli geliyor..Hemde hızlı...Önümüzdeki ay kadroyu değiştirmeyi düşünüyorum..Şu an memnunum..Benim kendi düşüncelerim bunlar.. :)

Geri