Scudo Sports

BorLa alamıyorum(yorum yazandan ALLAH razı olsun)

Süleyman Onur Dülger

Forum Bağımlısı
Tepki
476
:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

arkadaşlar dün ayın 20 si olduğu için kredi kartıyla 2007 borla alacaktım fakat ayın 20si geldi ben alamıyorum.her yer havale eft ile istiyor.
bisiklet.com --- stok yok
kackarbisiklet.com --- internetten satmıyor.
macerasepeti.com --- havale istiyor
spormarketim.com --- bune be 470 ytl istiyor saçmalık 2008 modeli bile daha ucuz
deltabisiklet.com --- borla yok
bikeandoutdoor.com --- 2008 var olsa neyse ordada stok yok:D
sedabisiklet.com --- okadar email attım cevap yok.
erdoganlarbisiklet.com --- borla yok:D
eforbisiklet.com --- borla yok:D
bunun gibi birkaçtane daha
ya arkadaşlar çıldırmak üzereyim.forum büyüklerinden birkaç kişiye sordum dedikleri bütün siteleri denedim yok yok yok ben böyle alışverişin...
lütfen yardımcı olan birinden ALLAH razı olsun.Eskişehir'deyim.Tek umudum akın bike eskişehirde tek kaliteli bisikletçi.umarım o getirir.
:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

• Beğen
Tepkiler: ramazanzerey
Scudo
Yine İstanbul'da "Aslı Bisiklet" var.bildiğim kadarıyla sedona dispritörlüğü gibi bi yer.Orada vardır büyük ihtimal.ama Eskişehirde oturuyosun teslimat olayını bilemem.Bi irtibata geç derim Aslı Bisikletle;)

Bak benim aklıma ne geldi, madem illa kredi kartı ile alacaksın, istanbulda da kaçkar bisiklette varmış, şimdi eskişehir e muhtemelen 30-40 ytl kargo ödiyecektin, onun yerine bu parayla (tren varsa baya daha bi ucuza) istanbula gel bisikletini al götür ... Bir diğer aklıma gelen de gittigidiyor üzerinden %10 kadar fazladan ödeyerek (ordan üye birini bularak vs) yine KK ile hatta taksitle alabilirsin. Herşeyin çaresi bulunur...

@zafer sidal

yorum yazan herkese çok teşekkürlerimi sunarım.
murat abiye kaç kez sordum ne dediği belli değildi.birde ben 2007 getirecek sanıyordum:D2008 getirecekmiş.ama kesinmiş nisanda 335$ en kârlı böyle olacak.
ama çatlıcam ya nası geçecek günler:)geziyede gelemiyorum zaten:)

• Beğen
Tepkiler: ramazanzerey
Geri