Ekrem Yılmaztürk
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 425
- Bisiklet
- Cube
Merhabalar, ayakkabıyı ilk aldığım zaman dar geldi diye satılığa çıkarmıştım ama fırınlamayı yanlış yaptığımı söyleyince Ferhat Köse tekrar denedim vede biraz daha kullandım.Yazın ince çorapla iyi ama kalın çorapla sıkıntı yaşayacağım o nedenle satıyorum . Karbon taban fırınlanabilir özelliğe sahip. Uygun sıcaklıkta kıvama gelip yumuşayınca ayağınıza giydiğinizde soğuyup ayak kalıbınızı alıyor. Ayağı iyi saran hafif bir ayakkabı,kesinlikle esneme vs yok. Kullanımdan ötürü oluşan çizikler var tabanda da üst kısımda da fotoğraflarda belli zaten. Gene de soracak sorusu olan varsa cevaplarım seve seve.Daha detaylı bilgi ve ölçü için referans site burasıdır (link)
Fiyat 180TL dir.Karbon az kullanılmış bir ayakkabı için fiyat ideal diye düşünüyorum ama öğrenci arkadaşlar olursa yardımcı olmaya çalışacağım. Elden teslim deneyerek alabilirsiniz,yada il dışı kargo alıcının gönderebilirim. Kaller fiyata dahil DEĞiL
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Fiyat 180TL dir.Karbon az kullanılmış bir ayakkabı için fiyat ideal diye düşünüyorum ama öğrenci arkadaşlar olursa yardımcı olmaya çalışacağım. Elden teslim deneyerek alabilirsiniz,yada il dışı kargo alıcının gönderebilirim. Kaller fiyata dahil DEĞiL
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)