Scudo Sports

Bolu

Scudo
boluda yaban cafede bisikletliler toplanıp her hafta gezi düzenliyorlar. ismail itir a facebooktan ulaşabilirsin

ben varım bu sene aibü yü kazandım ama bisikleti getirmedim ortama alışamadım daha bide kışın işimiz zor çok soğuk oluyo diyolar napıcaz bilmiyorum :D

Herkese merhaba. Ben Boludan Tuna Demir, sedona 711v mtb sahibiyim. uzun süredir bisiklet sporuna ara vermiş eski lisanslı bisikletçiyim. sürekli otomobil ve motosiklet kullanmaktan bisiklete çok fırsat bulamıyordum, tabi bununla birlikte artan kilolar yüzünden spor yapma ihtiyacı hissettim ve bisikletli günlerime geri dönmeye karar verdim. bolu ve çevresinde yapılacak etkinliklere katılmak isterim. herkese kazasız sürüşler...

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
çok iyi düşünmüşsünüz,bisiklet sürmek hem spor hemde zevktir.size keyifli sürüşler diliyorum foruma hoşgediniz.

yaban cafe bu hafta inşallh ziyaret etmeyi düşünüyorum geçen hafta bazı abilerle tanışmıştık

boluyu bilmem ama orduda etkinlikler her zaman devam ediyor hava şartları pek engel olamıyor ordulu pedalcılara :)

Başlama zamanı diye birşey yok, hava ne zaman iyi denk gelirse çıkılabiliyor. Ama rutin turlar için en azından nisanı filan beklemek gerekir.

Geri