Scudo Sports

Bolu

Öncelikle hoşgeldiniz :)

Bisiklet konusunda ne kadar bütçeniz olduğunu belirtip forumun 2. el bölümünde "Aranıyor" başlığında konu açarsanız kısa sürede bisiklet bulabilirsiniz.

iyi akşamlar.

@chn krmz

Bende bir buçuk ay aradım ve turnayı gözünden vurdum :cool:

Scudo
Foruma hoş geldiniz Ömer Bey. Hazır sezon sonu indirimleri başlamışken siteleri talan edip bütçenize uygun bisikletlere bakmanızı tavsiye ederim.

Bolu'da cuma akşamları toplanıp biniyoruz. Facebook grubunda da yapacağımız her etkinliği önceden haber veriyoruz.

(link)

Herhangi bir sorunuz olursa gerek burdan gerek facebook grubunda çekinmeden sorabilirsiniz.

Teşekkürler arkadaşlar sağolun.
Oğuzhan bey İnşallah bisikleti aldıktan sonra aranıza katılmaya çalışırım. Teşekkür ediyorum.

Murat bey öncelikle merhabalar,

Yazmış olduğunuz Bisikletin bütçemi aşacağını düşünüyorum. Şuan için bütçem 1250TL üst limit ile sınırlı.

Size iyi satışlar dilerim.

Öncelikle Hoşgeldiniz Ömer bey merhabalar bende Bolu'da ikamet etmekteyim eğer halen bisiklet almadıysanız merida matts tfs 100 2013 model bisikletimi satmayı düşünmekteyim bende görüşebiliriz

@muhurcuoglu

Teşekkür ederim. Bisiklet konusunda fikirlerimde değişiklikler oldu. çok fazla araziye girmeyeceğim ve genelde gezi ve ulaşım amaçlı kullanacağım için hibrit bisiklet kategorisine yöneldim. Sonrasında gelişen olaylar neticesi Boluda bir bisiklet firmasının işini yapma fırsatım oldu ve neticesinde gerçekten uygun fiyatla bir Carraro Sportive 227 siparişi çıktım.

Teklifiniz için yinede teşekkür ederim.

@Ömer Fatin

Peki güzel bir bisiklet almışsınız Güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle bol pedallar.

merhabalar arkadaşlar boluda yaşıyorum ve ingilizce öğretmeniyim çok sevdiğim bisikletime yıllar sonra tekrar kavuştum artık aranızdayım sizlerinde desteği ve görüşleri ile hayatımdaki ilk bisikletim olan 20 yıllık bertonemi restore etmek istiyorum

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Merhaba Mustafa bey bende boludayım Facebook da Bolu bisiklet grubu adında bi grubumuz var.Oraya katılırsanız yardımcı olanlar çıkacaktır.Ayrıca ismim okan bende elinin geldiğince yardımcı olmaya çslışırım iletişime geçerseniz.

merhaba arkadaşlar ben boludan amatör bir bisiklet sevdalısı olarak yazıyorum.boluda birçok kamp ve tur bölgeleri bulunmaktadır.boluya gelmek isteyen veya boluda bulunan bisiklet sevdalısı arkadaşlar iletişime geçerseniz sizlerle gezintiye çıkmayı çok isterim.haydi Bolulu gençler ve genç delikanlılar bekliyorum sizleri :)

Planladığım İstanbul-Ankara seyahatimde Bolu'da kamp yapabileceğim yerlere ihtiyacım olacak (ücretsiz). Tavsiyeniz varsa sevinirim.

Ben yakında Bolu'ya taşınıp bir kaç yıldır ara verdiğim bisiklete orada devem edeceğim. Umarım sayımız artar. :)

benim tavsiyem yığılca-yedigöller yolu olacaktır, yaklaşık 40 km. arabayla bile çok zevk almıştım, bir gün bisikletlede gidicem inşallah. yol boyunca rampa yukarı, rampa aşağı, keskin vede çok sayıda viraj, çok çok az araba, asfalt ama zaman zaman yukarlardan taş falan düştüğü için çukurlar bolca var hızlı girerseniz jant %100 yamulur, bunun yanında yolun sağı solu %80 orman :) tam bir adrenalin ve zevk yolu bence, yedigöllere varıncada çadırınızı kurup manzaranın güzelliğine dalıp gidin. Hani arabayla gittiğimizde keşke hızlı ve öfkeli burda çekilseymiş daha çok gişe yaparmış dedirten bi yol.

Arkadaşlar boluda aktif bir bisiklet kullanıcısı olarak hepinizi davet ediyorum.doğal güzellikleriyle ve bisikletle gezilebilecek her türlü mekana sahip bir il.amatör bisiklet kullanıcıları derneğimizin aracılığıyla neredeyse hergün farklı yerlere tur düzenlenmektedir.sayımız her geçen gün artıyor.bisiklet sever arkadaşlar irtibat halinde olursak beraber turlayabiliriz.Facebook da TABİAD bisiklet amatörleri derneği adı altındaki sayfamızdan turlarımızı takip edebilirsiniz.

Merhaba
Bolu'da bisiklete binen birilerini ariyorum. Facebook da bir gruba katıldım ama sanırım aktif değil. Eğer varsa iletişime geçebiliriz.

Geri