Scudo Sports

Bolu Kartalkaya bisiklet tırmanışı!

Özcan güler

Daimi Üye
Tepki
2.767
İsim
özcan güler
Bisiklet
Diğer

Herkese selam;

Bolu Kartalkaya bisiklet tırmanışı, yol bisikleti ile çok keyifli oldu. Doğa resmen huzur bahçesi. Bu soğuk havalarda yazdan kalan Kartalkaya turumuz :D
Tüm hazırlıklarımızı yaptıktan sonra yola çıktık. Arabalar ile keyifli bir yolculuk yaptıktan sonra; Bolu'ya geldik. Bisikletlerimizi hazırlamaya başladık.
Hava oldukça sıcaktı. Keyfimizde yerindeydi. Doğa çok güzeldi... Doğanın kalbine pedallamaya başladık. Mutlu inekleri gördük.
Seslerinden belli ki burada yaşayan kuşlarda epey mutluydu. Rampaları çıkarken çekim yapmak biraz zor olsada; ortaya güzel görüntüler çıktı.
65km/h inerken lastik patladı. Ucuz atlattım diyebilirim. Sebebini hala anlamış değilim. Neyse lastiğimi yaptıktan sonra sürüşüme devam ettim.
Bu seferki turumuz daha çok keyif odaklıydı. Biraz dinlendikten sonra inişe geçtik. Yukarısı epey esiyordu. Video uzun olacağından dolayı 2 part olarak ekleyeceğim.

Ride more bro!

İyi Seyirler!

Bana destek olmak için ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Sürüş verileri: (link)

INSTAGRAM: (link)

Scudo
@Özcan güler hocam iş yerinde olduğum için videoyu izleyemiyorum ama akşam ilk iş izleyeceğim ne zaman geldiniz boluya haberimiz olsaydı sizin gibi değerli bir insanla tanışma şansımız olurdu.

• Muhteşem
Tepkiler: Özcan güler
her zamanki gibi çık iyiiii. yüksek hızlarda gitmede en büyük endişem lastik patlaması. allahtan kaza falan yapmamışsınız. sırf bu yüzden 60 ı görünce korku sarıyor beni. allah beterinden korusun.

• Beğen
Videodan bakınca kolay gelebiliyor ama hiç de kolay bir tırmanış değildir. 25 kmde toplamda yaklaşık 1500 metre tırmanış var. Özellikle Kındıra köyünü geçtikten sonraki 3.5 km uzunluğunda ortalama %11 eğimli segment insanı resmen dağıtıyor. Sonrasındaki %8-9 luk eğimler insana dinlenme gibi geliyor.
Manzarasıyla, zorluğuyla çok güzel bir tırmanış,
Türkiye turunda buraya tırmanıldığını görmek inşallah nasip olur.

• Muhteşem
İzletinin 07:20 süresinde ki manzarada çadır kurup orada gecelemek ne zevkli olur yav. Çok güzel bir gezi, tebrikler.

• Muhteşem
Keyfiniz bol olsun, yine güzel video hazırlamışsınız. Youtube'da bildirimi görünce şaşırdım bu mevsimde Bolu sürüşü mü olur diye? =)
Bu arada yanlış görmediysem kamera gopro kullanıyorsunuz. Video düzenlemeyi hangi uygulamadan yapıyorsunuz?

• Beğen
@Özcan güler hocam iş yerinde olduğum için videoyu izleyemiyorum ama akşam ilk iş izleyeceğim ne zaman geldiniz boluya haberimiz olsaydı sizin gibi değerli bir insanla tanışma şansımız olurdu.

Teşekkür ederim çok sağolun. Eski videoları editlemeye başladım. Ben de tanışmak isterim sizlerle. Bir daha geleceğim oralara! Harika bir doğa. Kuşlar, ağaçlar her şey... Size de uyarsa Instagram üzerinden iletişim kuralım sevgilerle...
@makaram Kesinlikle katılıyorum. Açıkçası neden patladığını anlamadım. Jant mı kesti bilemedim. Ucuz atlattım :D Çok güzel iniyordum çok zevkliydi valla.
@Süper Dede Teşekkür ederim abicim sevgilerle...
Videodan bakınca kolay gelebiliyor ama hiç de kolay bir tırmanış değildir. 25 kmde toplamda yaklaşık 1500 metre tırmanış var. Özellikle Kındıra köyünü geçtikten sonraki 3.5 km uzunluğunda ortalama %11 eğimli segment insanı resmen dağıtıyor. Sonrasındaki %8-9 luk eğimler insana dinlenme gibi geliyor.
Manzarasıyla, zorluğuyla çok güzel bir tırmanış,
Türkiye turunda buraya tırmanıldığını görmek inşallah nasip olur.

Üzerine birde sıcak eklenince :D Epey zor oluyor; ama doğası muazzam! Yolları keşke daha iyi hale getirseler! Oldukça yamalı duruyor. Böyle bir yere hiç yakışmıyor bence
İzletinin 07:20 süresinde ki manzarada çadır kurup orada gecelemek ne zevkli olur yav. Çok güzel bir gezi, tebrikler.
Daha güzel bir manzara olacak 2. partta :D Orada insan gerçekten dinleniyor... Teşekkür ederim çok sağolun...
@Cycoholic Evet gopro 7 kullanıyorum. Edit için after effects ve premiere kullanıyorum. Teşekkür ederim.

@Özcan güler Tabi ki hocam gelmeden önce iletişime geçelim müsait olduğum bir zamansa tanışıp sohbet etmek bir süre sizinle pedallamak isterim ama şimdiden söyleyim benim max hızım 50km oda yokuş aşağı yavaşlatırım sizi :D ayrıca şunu da belirtmek isterim ki ben böyle doğal güzelliklerin yolunun çok iyi olması taraftarı değilim çünkü ne kadar güzel yol o kadar çok araba ve insan ne kadar çok araba ve insan o kadar çok hava ve çevre kirliği maalesef

Geri