Bolu'ya her geldiğimde çıkmaya çalışıyorum.Hatta daha yukarı Aladağlara doğru sürüyorum. Genelde durmadan çıkıyorum, ilk yokuşlar gerçekten yıpratıcı. Bir kaç foto da ben ekleyeyim yoldan.
Bu bisikletim Bolu'da KronXC 250 ailemin yanına gittikçe orada kullanıyorum. Kapıdağ Yarımadasında kullandığım ise İstanbul'daki bisikletim RockRider 8.3 onuda İstanbul ve çevresinde kullanıyorum.
@joachim
Teşekkür ederim. Allah sizlere de nasip eder inşallah.
@ilker
Fotoğraflarınıza bayıldım harika. Yukarıda Beşpınarlar, Aladağlar daha da muhteşem ve sonrası düz ova neredeyse.
@five
Arçelik'te olmasa zaten başka büyük bir sanayi yatırımı yok maalesef Bolu'da.
@Seyyah özkan
Estağfurullah ne demek kesinlikle haklısınız. Güvenli sürüş herşeyin ötesinde.
@mehmetsunu
Merhaba yedigöllere bisikletle gidip gelmek gerçekten çok güzel ve özel bir durum diyebilirim. daha evvel düzce yığılca istikametinden yedigöllere bisikletle iki arkadaş gittik bir gece kamp atıp geri geldik yol son derece yorucu olsada oraya ulaşınca buna deydiğini anlıyorsunuz.. dönüş devrek üzerinden olacaksa yolun ilk 20 km. kısmı bozuk yol yapım çalışması var sonra yol düzeliyor..
@Kadir AYINTAP dostumuz seni aramızda görmek ne büyük mutluluk. O birbirinden güzel tur yazı ve fotoğraflarına hasret kaldık. Devamını bekliyoruz. Yedigöller tabir yerindeyse ölmeden önce görülmesi gerekenler sıralamasında ilk sıralarda yer bulan bir yeryüzü cenneti. Yapacağım turun ilk durağı olma yerini her zaman koruyor. Umarım en kısa sürede gerçekleştiririm. Geçen yıl yedigöllere bizde aynı rota üzerinden gitmiştik, arabadakiler bir süre sonra panik olmuşlardı. Dönüşü ise yığılcadan daha kötü olmaz diyerek bolu üzerinden gerçekleştirdik. Ama beterinde beteri varmış. bisikletçi dostlarımızın yazdıklarına göre bolu istikametinde yol yapım çalışmaları sona ermiş.
Bu aralar motora terfi ettiğimden dolayı bisiklet gezilerime geçici olarak ara vermiş bulunmaktayım,
yakında yeni bisiklet gezi planlarım var nasip bakalım...
2014 tarihinde yapmış olduğumuz yedigöller gezimize gelen enteresan bir yorum
Muazzam bir tur olmuş.20 Martti sanirim.Konyadan Abant ve Golcuk Turuna katilmistim.Ve sahsi dusuncem.Kar ve sis altind Turkiyenin En guzel Dogasiydi Gölcük.Daha fazla değer verilmesi lazim.Abantin golgesinde kalmiş ama Bence Golcuk daha guzel.