Scudo Sports

bolu-akçakoca

Scudo
Ayaklarınıza sağlık, daha önce giden arkadaşlarım Akçakoca'yı çok övüyorlar nedense. Bende merak etmeye başladım, bu yaz ki turda Akçakoca'dan da bir geçmeyi düşünüyorum.

Akçakoca iyi güzeldir ereğliyede bekleriz...:)

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
Akçakoca güzelde abartılacak kadar değil sonuçta karadeniz ama tur güzel olmuş gerçekten

• Beğen
Bahar ayında düşündüğüm bir turdu. devamınıda düşünüyordum ereğli tarafına doğru devam etmek amacım. Ayağına sağlık...

• Beğen
Herkese merhabalar, günaydınlar,

Akçakoca'da 2010 Ekim - 2011 Ocak dönemini kapsayan kısa dönem askerliğimin ustalık kısmını geçirdim,

Çok çok abartılacak bir yer olmasa da Büyükşehirlerlerden bir kaçış noktası olarak, özellikle de bisikletseverler olarak oldukça iyi bir alternatif,

Fotoğraflar için çok teşekkürler, nostalji oldu bir yerde, fotoğrafları koyduğunuz noktalarda, Jand. Trafik olarak sabaha karşı araç kontrol yapardık, sonrasında mıntıka :04:

teşekkürler.. akçakoca sevimli bir yer. görmenizi tavsiye ederim.

Akçakoca doğup büyüdüğüm yer.
Akçakocada pedal çevirmiş olmanız sevindirdi beni :) Ayağınıza sağlık...
Akçakoca Abartılacak kadar güzel değil diyen arkadaşlara gelsin bu fotograflar :)
Akçakoca Kale Plajı...
(link)
Akçakoca Liman...
(link)
Akçakoca anıtı...
(link)
Akçakoca kalesinin deniz manzarası...
(link)
Akçakoca Sarıyayla Şelalesi...
(link)
Akçakoca Aktaş Şelale yolu...
(link)
Akçakoca Aktaş şelalesi...
(link)
Akçakoca kaleden Güneş manzarası...
(link)
Akçakoca liman...
(link)
Akçakoca kadınlar Plajının sıradışı kayalıkları..
(link)
Akçakoca liman...
(link)
Akçakoca Çınar caddesin deniz manzarası...
(link)
Akçakoca kedisi :)
(link)
Fındık bahçeleri arasında Akçakoca Cumayeri mesire alanı girişi...
(link)
Akçakocaya tekrar bekleriz :)
(link)

@Cüneyt HOCAOĞLU

Konu memleketim olunca akan sular daha hızlı akar :)
Bende teşekkür ediyorum Cüneyt abi sağlıcakla kal.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
Akçakoca 10 numara yerdir 1 kere gittim ama keyfi çok farklıydı.

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Merhaba,

Daha önce bir iki kez arabayla gittiğim Akçakoca'dan bu Ağustos sonu Batı Karadeniz turu (İstanbul-Samsun) sırasında geçtim.(Bir gece konakladım) Çok eğlenceli ve güzel. Çevresi ise mutlaka görülmeli. Adapazarı'ndan başlayan turcular Karadeniz'in ilk yokuşları ve virajlarıyla Akçakoya'ya gelirken tanışıyorlar.

Kazasız ve keyifli turlar

five

Yazın planladığım turda geçeceğim buradan kısmetse... :rolleyes:
Bu fotoğrafları da gördükten sonra daha bir sabırsızlık doldu içime. :)

Geziyi yapan Umut Pehlivan ve yol arkadaşına, güzel fotoğrafları bizlerle paylaşan Kadir Ayıntap'a teşekkürler.

Akçakoca' lıyım burada bisiklet sürmek çok zevklidir, rotası buraya yakın olanlara tavsiye ederim.

@Kadir AYINTAP

Demek ki bizim gördüğümüz kısım da bu büyüleyici kareler yokmuş tekrar Akçakocayı güzelce gezmek lazım :)

@Eray Geçay

Kesinlikle tavsiye ederim :)

@Eray Geçay

Kadir abinin resimlerinden gördüğünüz gibi görülmesi gereken çok yeri var, balık seviyorsanız limanda bir balık sefası yapmanızı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Geri