Scudo Sports

Bol Küfürlü + Yumruklu Dolmuşcu - Video

@berktx Aslında enteresan bir tespitimi de paylaşmak isterim. Benim de bir iki defa başıma geldi. Birinde taksici, birinde otomobil (doblo) sürücüsü ile oldu. Trafikte bu tarz bir durum yaşadım ama mesela videoyu izlerken anormal bir adrenalin patlaması yaşıyorum lâkin olayın kendisi ile karşılaştığım vakit garip bir vakar ve sekinet çöküyor üzerime :D tane tane konuşuyorum ses tonum zerre yükselmiyor böyle olunca karşı tarafın hırçınlığı da azalıyor. Bunu bizzat yaşadım. Sakinlik ne olursa olsun sizin hanenize artı olarak yazılacaktır bence :)

Scudo
@yavuzselima bostancida yol isteyip pardon diye bagirdigim icin esnafca kovalanip dayak yedim bostanci ido midyecilerinden

Küfür etmek istemiyorum ama o dolmuşla yolculuğa devam eden tepki göstermeyende en az şöför kadar insanlıktan çıkmıştır.
Hepsi inse sen Nasıl şöförsün seninle bu yaklaşımla yolculuk etmek istemiyoruz şikayetimizide yapacağız dese muma döner.

Hocam hakaret davasi ac hic dusunmeden, al parasini gec :D bunlara bunu yapmak lazim akillanmalari icin paralarinin gitmesi lazim

@H.T Aynen mahkemeye verdim zaten. Tum aile hukukcu oldugundan direkt avukat ile muhattap edecegim, sonucta bu insan anneme kufur edip ustume yumruk savurdu. Ben de "onemli degil" diyip evime donemezdim. Muhtemelen sakinligim hukuksal planlar sayesinde olustu.

@Alizee Tesekkur ederim dikkatinize, ben de ayni fikirdeyim. Daha once de bir cok kere zaten hatali oldugum noktalari belirtmis olmama ragmen, baya bi elestiri konusu olmustum. Tekrar tesekkurler.

Allahım sen böylelerin benim karşıma çıkarırsan beni değil onları koru :acpsnr:

Dostum öfke kontrolun iyi de..Bu iş böyle mi kalacak ln yarın bir başkasına çarpar geçer, gerekli bir yere değil şahsi olarak halletmelisin..itin bir tarafına şöför amcamızı göndermeni diliyorum.

Tiyniyetsiz insanlarda dolmuşta ''hayırdır sen ne yapıyorsun'' demiyor.

Üslup ve edilen küfürleri kesinlikle tasvip etmemekle birlikte, videoda izlediğim kadarıyla çok büyütülecek bir durum yok bana göre açıkcası. Evet sağdan geçerken size uzun bir korna çalmış olması anlamsız fakat bunun ardından hemen ona yetişip "senin sorunun ne?" diyerek diyaloğa geçmek hata bence. Bu tür insanların az çok nasıl karakterde olduğunu tahmin ediyor olmanıza rağmen başına bela almaya kalkışmak yerine savuşmak en iyi çözümdür kanaatimce.

@1dost Bazen kaale almamak da en iyi savunma tekniğidir. Karşı tarafı bazen daha da çıldırtır, ona istediğini vermemiş olmanın muzzafferiyet hissiyle yola devam edersiniz. Mantıklı.

@Yavuz A. Ben kırmızıda geçen, gereksiz acele eden, sağa sola sar olan, yayaya saygısızlık eden taksici oldu mu anında uyarıyorum ısrar ederse iniyorum. Parasını da vermem beni şikayet et derim, hadi istersen polis çağıralım derim uzar gider.

@verisakeet
insanlıktan çıktığım için direk mevzuya odaklanabiliyorum kusura bakma.medeni bir şekilde gerekeni yapmışsınız zaten.umarım öbür tarafta gereğini yapar trafik eşkiyasına.böyle sinir hastalığına sahip insanların toplu taşıma işi vermeleride zaten bilerek yapsan bu kadar olmaz dedirtiyor.

• Beğen
Tepkiler: verisakeet
Bir de altında son model bisiklet ve tayt ile sürüş yapılan kişiyi sanırım zengin bebesi, kavgadan anlamayan kolay lokma olarak görüyorlar diye düşünüyorum :D Sorun şu ki; etraf psikopat dolu. Hatırlayın bir kartopu dükkan camına isabet etti diye öldürülen insanlar gördü bu ülke. O yüzden sinirimizi kontrol altına alarak ve ordan uzaklaşma en iyi çözümdür. İlahi adalete bırakmak en iyisidir.

Mahkeme büyük ihtimal para cezası verecektir, bu da en iyi ders olacaktır, dövsen bu kadar koymaz bu gibilere.

ya abi :D comarlık için para ödüyolar mı ödüyolarsa söyleyin ona göre davranalım biz de .
yalnız dayının küfürleri tam komedi :D
ben böyle durumlarda haksız bile olsam karşımdaki kişiye acıyorum bazen... neden bilmiyorum mesela adamı şikayet edicem bi aksiyom alıcam tam o an içimde şöyle bir diyalog yaşanıyor;
(+ben,- de ben ama diğer ben, aslında ikiside benim diğer diye birşey yok 2 farklı görüş var içimde ying yang gibi)
+lan bi dur adam 1-2 lira için gidiyor sen keyfin için gidiyorsun
-olm manyak mısın adam 1-2 lira kazancam diye insanların hayatını tehlikeye atıyor ben değilde başkası olsa ya?( bu diyalogdaki konuya göre değişiyor)
+ya boşver hem sen uğraşacaksın hem adam bu iş böyle çözülmez senin yaptıgın geçici bir çözüm bile değil. alttan al. bu durumu sen değiştiremezsin insanların eğitimleriyle alakalı sen gerekeni oy verirken yasalar yapılırken yap yaptırt. o zaman gerçek çözüm olur.
-ya bırak abi sende... ödesin hiç değilse akıllanır!
+ödeyeceği ne malum yırtar bunlar hep bi şekilde boşver
-peki...
Bazen de en ufak hatada yaz emniyete yaz ibbye :mad: yapıyorum. Fakat şu ana kadar bi çözüme hiç denk gelemedim.

bağdat caddeye çeki düzen verilmesi gerekiyor .ve nitekim kasisler kondu,iki yerde,böylelikle hız yapamayacaklar,videoya baktım,sağda niye araç park etmesine ses çıkarılmıyor esas suçlu onlar ,bunlara ceza yazacak baba yiğit motorize trafik ekipleri gerekiyor 7 gün 24 saat çalışacak eleman yok ise koyarsın kameraları (nitekim var)adrese postalarsın 500 liralık faturayı, ödemedimi 1000 lira olur ,ödemedikçe fatura büyür haciz davası gelir,bu sistem böyle işlerde, türkiyede sistemsizlik sistem olmuştur,ha ne olur sonuç anarşi...

@verisakeet
bir insana yakışanı yapmışsın hocam, hukiki anlamadada hakkını aramaya devm et bu tip insanlar ancak bu şekilde azaltılır döverek değil.

• Beğen
Tepkiler: verisakeet
Bekle beni istanbul! Bekle beni dolmuşçu dişsiz dayılar! Geliyorum! 2 haftaya oradayım!

• Beğen
Tepkiler: DutPekmezi
Bunlardan bir tanesi 13 Ağustos 2013 yılında, sahil yolu üzerinde Zihni Şahin abimize arkadan çarparak ölümüne sebep oldu.

Dalgınlıkla herkes trafikte hata yapabilir, yorgundur morali bozuktur vesaire, hatalıysan kusura bakma dersin yoluna gidersin. Ama yok egona yenik düşüp direksiyonu sağa sola insanların üzerine kırarsan işin şekli değişir.

Mümkünse uzak durun diyorum.

Geri