Scudo Sports

Boğazın Yargıçları

Tepki
15
Merhaba arkadaşlar Beykoz'daki bisiklet severleri bir araya toplayıp, organize olmak için ilk adımı atıyorum..Beykoz'da ikamet eden ve kısa turlar yapan arkadaşları bekliyorum..:in:

Scudo
Beykozlu pedal severler sanırım forumda yok gibi, ben tek başıma birkaç tur gerçekleştirdim..Sitemde görüntülerim mevcut ancak burada adres verilebiliyor mu bilmediğim için paylaşmıyorum ancak Beykozlu pedal severleri bekliyorum..

@Mesut Dönmez

Siz daha önce oluşturulan ve Beykozdan katılan katılımcılara tek tek ulaşmaya deneyin derim özel mesaj hakkınız olduğunda.. Böyle zor olacak sizin için.. Zira zaten Beykoz'u da içine alan bir iki grup kurma girişimi olmuştu daha önce..

• Beğen
Tepkiler: Mesut Dönmez
@Tolga Ayla

Onu da denedim..Bir grup kurma niyetiyle açılan bir sayfaya mesaj attım ancak geri dönüş olmadı..Özel mesaj atmak içinde çok beklemem gerekecek 50 adet mesaja ulaşmak bayağı zaman alacağa benziyor..

@Mesut Dönmez

Arkadaşlar kendime ait blog da yapacağım turların ve çektiğim fotoğraflarım bulunmakta eğer katılmak isteyen arkadaşlar olursa mesaj bırakmaları yeterlidir..
(link)

Duyurum biraz geç olsa da 18 haziran cumartesi polonezköye gidiyoruz..Beykoz çevresinde olan arkadaşlar ve diğer arkadaşlar turumuza katılabilirler..Sabah saat: 8.30 da yola çıkacağız buluşma yeri Katılacak arkadaşlar mesaj bırakırlarsa Beykoz meydanındaki on çeşmeler olacak..8.45 de buradan yola koyuluruz...

Merhaba arkadaşlar Beykoz bölgesinde bir grup oluşturmayı tam başaramasam da kendi yapacak olduğum turları burada paylaşıyorum yeni arkadaşlar bulmak için bu turum şu şekilde olacak ; 16 temmuz cumartesi günü Beykoz’dan Anadolu kavağı yapıp oradan vapurla sariyere geçerek Rumeli Feneri yapıp oradan Belgrat ormanlarına geçeceğim..Anadolu Kavağında 8.30 daki vapurla geçeceğim.14.30 vapuru ile de geri dönmeyi planlıyorum katılmak isteyen arkadaşlar mesaj bırakabilirler..Ortalama 60 km’lik bir parkur olacak.

Beykoz meydanında 8 toplanılacak ve 8.10 da yola çıkacağım..Katılmak isteyen arkadaşları bekliyorum..Karşı sahilde de müsait olan arkadaşlarla 8.40 gibi buluşabiliriz (sarıyer vapur iskelesi önünde )

Sabreden dermiş muradına ermiş... Hadi bakalım 2 kişi olduk... İlk turu Cuma akşam üstü planladık eğer bir değişiklik olmaz ise...

• Beğen
Cuma akşam üstü Beykoz-Üsküdar-Beykoz turu planladık Mesut ile beraber takılmak isteyen arkadaşları bekliyoruz

Merhaba arkadaşlar, sonunda Beykoz bölgesinde bisikletle beraberce tur yapacağım bir arkadaş buldum..Bunun heyecanıyla ilk turumuzu Cuma günü akşam Beykoz’dan Üsküdar’a yapacağız..Katılmak isteyen arkadaşlar mesaj bırakabilirler…Turumuzu akşam 18.00′da Beykoz Meydanında buluşarak başlatacağız gelecek arkadaşları maksimum 15 dk bekledikten sonra yola çıkacağız..Ayrıntılar (link)

Kavak, Sarıyer, Belgrad ormanları turunu benim hafif rahatsızlığım yüzüden iptal ettik onun yerine anadolu yakası sahil turu yaptık Mesut kardeşim ile beraber güzel eğlenceli bir turdu

Beykoz-Üsküdar-Kadıköy-Caddebostan-Bağlarbaşı-Beykoz turumuzun tur rotası ve bilgileri aşağıda

(link)

Resimleri de bekliyorum Mesut senden :)

Merhaba değerli pedal sever dostlar ramazan bayramı sonrasında grup olarak geçte olsa açılışımızı yapıyoruz..Turumuz Beykoz'dan başlayıp Anadolu kavağından 9.20 Vapuruyla sariyere geçerek oradan belgrat ormanlarına gideceğiz..Turumuzun geri dönüşü ise yeniköyden beykoz motorlarına binerek beykozda sonlanacaktır..Bizle turlamak isteyen dostları bekliyoruz ..Beykozdan katılacak arkadaşlarla Anadolu kavağında buluşulacaktır..

Tur tarihi : 10 eylül cumartesi

• Beğen
Tepkiler: harictengazel
Belgrad turumuz gayet güzeldi güzel vakit geçirdik

Hafta sonunda Polonez turu düşünüyoruz katılmak isteyenler iletişime geçebilirler

Merhaba,

bende yaklaşık 1 ay önce aldığım bisikletimle bisiklet dünyasına yeni başlayanlardanım. Kavacık tarafındayım ve turlarınıza elimden geldiğince katılmak isterim. Polonez köy turu kakkında bilgi alabilirmiyim.

• Beğen
ekim ayında hiç turunuz yokmu? katılmak istiyorum bende beykozdayım :)

Geri