corratec motion u görüyorum. kareblok önünde. ben aşağıda matbaadayım hemen. kantinin orda da görebilirsiniz. PDR önünde bir salcano var. sürekli bağlı o kimin acaba?
Bu arada yağ olsun ufak alet edavat olsun yardım ihtiyacınız olursa matbaaya beklerim.
pdr önündeki salcano sanırım bizim asistanın olsa gerek (cet bölümünden bayan bir asistan), pek turluyor mu emin değilim.
Ben aynı zamanda boğaziçinde bilgi işlemde network yöneticisiyim. Yolunuz düşerse uğrayın tanışalım .
Turlama konusuna gelince de bu bi dahaki haftaya yaz okulu son buluyor. 14 ya da 15 Ağustosa bir tur yapabiliriz. Şöyle gidiş geliş 4-5 saatlik bir mesafe kat etmek lazım. Ne dersiniz?
akşam turları yapabiliriz yine de ama benim yeterince ışık gerecim yok onları edinmem lazım. Belki hafif bir ada turu iftara yakın vakitlere doğru. 4 senedir istanbuldayım daha adalara ayak basmadım. belkide ayak basmaktan hoşlanmıyorum, pedal basmak daha güzel
Herkese selamlar ! Forumu uzun süredir takip ediyor olsam da aktif anlamda kullanmaya yeni başladım...Ekonomi 1. sınıfım ve de 5.sokaktayım..Şu aralar temiz 2.el mtb arıyorum.Yakın zamanda kafama göre bişeyler bulabilirsem düşünülen turlara en kısa zamanda katılmak isterim
okul başlayacak hala hiç ses seda yok. bizim okulda iş yok vallahi bir elin parmaklarını geçecek sayıda bisiklet süren adam göremiyorum sürekli okulda olmama rağmen , tek başına antrenman yapıp duruyorum. millet garip garip bakıyor kan ter içinde güneyden yukarı pedallarken heheh
Merhabalar bu sene girdim üniversiteye. Hazırlık için kilyosta bulunacağım fakat düzenli olarak antrenman yapmayı planlıyorum. Sizlerle sık sık görüşebilmek ümidiyle, sevgiler