Scudo Sports

boğaz vidası

boxtubing

Daimi Üye
Tepki
253
arkadaşlar boğazı değişmek istiyorum ama maşa bağlantısındaki boğaz vidasının biri yalama olmuş sökülmüyor:) napabilirim:( şimdiden tşkler

Scudo
@haydarpasa781

amaç boğazı deforme etmeden onu sökmek vidayı kesince kalan kısmı çıkmayacak yani boğaz pert olacak tebrik ederim güzel fikir

benim fikrim ise vidanın baş kısmına uyacak genişlikte düz bir tornavida çak ve çıkar daha mantıklı ve deforme olmaz

unutmayalım 1000 bilsekte 1 bilene sormak gerekir

• Beğen
Tepkiler: felis911
ewet galip abi haklı boğaza dokunmadım bile vıdanın sökme yollarını aradım ve sanırsam buldum

Vidanın kafasını 5mm ya da 6mm lik matkapla delerek kopart. Böylece boğaza zarar gelmeyecektir. Vidanın geride kalacak dişli kısmı, kafası koptuğundan gevşemiş olacak ve elle bile sökülebilir olacaktır (önceden yapısal bir sorunu yoktuysa)

Çok defalar kulladığım bir uygulamadır.

@cheyenne

tamama da abi o tornavidayı caktıktan sonra vidaları ispiralle kessek ne fark var zaten kokunden kesmiyoruz tam ortalı sekılde cıkardıktan sonra bogazı sokup boğazda kalan vidalarıda bi aletle rahatca sokeriz tabi vidayı kokunden kesmemek gerek

@trial_tuna

valla iyi diyosun tuna ama bisiklet yerinden kalkamıyor yani süremiyoz evde halletmek gerek evdede takım yok boğaz önemli değil dedi yasin bende tornavidayı araya koyup kır dedim oda öle yaptı konu kapatılabilir yani
:D

@boxtubing

aynısı banada oldu götür arif abiye 2 milyona çizmeden söküyo hiç uğraşma

benimkine fazla sürmez kaydırmaya başladı arif abi 2 liramı alıyo

Geri