oldukca güzel bir turdu.. teşekkür ederiz tuğba, turgutun paylaşımı ve anlatımı ile dahada güzel olmuş.. bu kask olayı sanırım sabah acele ile cıkınca unutmuş yoksa ben turgutun kasksız tur yaptığını hiç görmedim
şimdi öncelikle bu güzel geziyi görmemi sağladığınız için size teşekkür ederim Kadir hocam aslında bu gezide hoşuma gitmeyen şeyler var ama neyse kıskançlığımdandır belki çok güzel bir tur olmuş anlatıcımız değişmiş bu sefer ama olsun TurgutRiis'e de çok teşekkür ederim. ben bu gittiğiniz yerlere aşığım o kadar diyim size hele o sizle mehmetin durduğu yer var ya yoros kalesine gitmeden önceki bisikletlerle poz verdiğiniz yer, böyle marmarayla karadenizin birleştiği manzara işte ona hastayım yoros kalesini de çok severim. neyse sanırım ben daha uzatırım bu yorumu haa unutmadan Tüy yumaklarııı gri olanı kanlıcanın efendisi de diğeri soytarısı gibime geldi çok yaramaz bi tipi var çok güzel bir tur olmuş. İstanbul İstanbul ve İstanbul
Kadir Bey, Antalya turlarından sonra İstanbul turunuzda harika, yine güzel resimler, anlatımlar bize de sizlere teşekkür etmek kalıyor. Paylaşımlarınız için sağolun.
şimdi öncelikle bu güzel ve kıskanılacak gezimizi görüpte yorumladığım için çok teşekkürler Nurşafak anlatıcımız Turgut kardeşim daha evvelde çok gezilerimizi anlatmıştı sağolsun kendisi ile bu rotayı 2 kez pedallamış olduk.. senin aşık olduğun bu yerler bizimde kalbimizde yer tutmuş olsa gerek istanbulda araya başka tur girmeden ikince kez yoroz kalesine pedal çevirmiş olduk, daha öncekinide hatırlarsın benzer bir yorumun vardı neyse ben daha uzatırım bu yorumu ama tadında bırakmak en doğrusu tüy yumakları heryerde karşımıza çıkıyor ama kanlıcada bunlar oldukca kalabalık karşıladılar bizi biraz hoş beş sonrasında yoğurt sevmediklerini söyleyip bizden uzaklaştılar istanbul istanbul bakalım sırada neresi var? aklımda çok yer var ama hep beraber göreceğiz ilk neresi bakalım Allah"tan hayırlısı...
Kaşif Abi Merhaba... Hatırlarsan geçen sene senle aynı turu yapmıştık, hatta sende yarış bisikleti vardı ve güzel bir tur olmuştu... Burası Beykoz. Yuşa Tepesinin başlangıç noktası süper bi yer Muhakkak keşfetmen gerekiyor tafsiye ederim
arkadaşlar ayağınıza sağlık çok güzel bir tur daha gerçekleştirmişsiniz.zaten bu üçlü ne zaman yanyana gelse harika bir tur çıkıyor ortaya..bir gün bu güzel turlardan birinde beraber pedallama niyetiyle ...görüşmek üzere..