Scudo Sports

Boğaz köprüsünü bisikletle geçiyoruz 4/12/2016 (yarın sabah)

Dün bende oradaydım.
Aslında köprüde araçlar kadar bisikletlilerin bağzılarıda vardıki asla bu grup sürüşlerine gelmemeliler.
org. rezaletti.
tüm köprü yaya geçildi.
birde bisiklet çevreci diye çevredekilerin paylamak kimin hakkı var.
üç şeritte kapatılmazki 20 milyonluk şehirde ama işte biliçsizlik hepimizde var maalesef.

Scudo
@Hamit.Ç Köprünün yaya olarak geçilme sebebi MetroBis adını verdikleri aracın yavaş gitmesi ve köprüye kadar olan kısmın rampa olmasından dolayı ön taraf ile arka taraf arası çok açılmıştı. Grup mecburen durdu diyebiliriz, aslında yavaş hızla devam edilebilirdi ama fotoğraf çekmek ve çektirmek için duranlardan dolayı ben de yürüyerek geçtim. Bunda kızacak bişey yok, insanlar yılda bikaç defa köprüden bu şekilde geçme imkanı buluyo, suç onlarda değil. Sen hızını kesmeden sürekli basmak istediğin için katıldıysan yanlış yere gelmişsin, memnun kalmadıysan bile en azından rezalet diyerek organizasyonun adına leke sürme, hiç hoş değil.

• Beğen
Tepkiler: NomadCRY
metrobis'i sevmedim nasıl o kadar yavaş olur anlamadım. (yoksa "aman herkes pedala basıyor ben de çeviriyormuş gibi yapayım" diyenler mi var? pedallara güçölçer koyup rölantide takılanlara elektrik versinler, cızzz!)

metrobis güzel bi amaç için yapılmış ama ne yazıkki çok agır gidiyor.(yürüme hızındanda yavaş)ilk başta tüm yolu kapatmalarına rağmen ne yazıkki düşük tempodan dolayı diğer 2 şeridi trafiğe açtılar.metrobisin bakımsız olması içler acısıydı,pedallara asıldıkça gelen sesler her an zincir kopacak hissi yaratıyordu.yinede emeğe saygı arkadaşlar,organizasyon rezaletti diyemeyiz ama çok durup kalktığımızda bi gerçek.engelli arkadaşların sesini duyurabildiysek ne mutlu bize

Geri