Sezer kardeş, bence kime ne diyorsan direk isim ver yada böyle imalı konuşma. o bahsettiğin etkinliklerin herhangi birine katılmadığım için üzerime filan aldığımdan değil
Bende bir zamanlar çocuktum ve bisikletin önünü kaldırıp metrelerce gidiyordum veya bisiklete ters biniyordum. yaşını bilmediğim için böyle yazıyorum kesinlikle yanlış anlama belki sen daha dünyada yokken ben bisiklete biniyordum. burada bu kadar insan bunları ego tatmin etmek veya birilerine bir şey ispat etmek için yazıp çizmiyor herkesin amacı aynı bisiklete binmek binmeye teşvik etmek, kazasız belasız organizasyonların tamamlanmasını sağlamaktır.
adamlar bağırıp çağırıyorlar ise, demek ki sakin olmayı bilmiyorlar arkadaşım. bu görevi verdiğin insanlar her durumda sakin olmak zorunda ! çünkü onlar, Allah göstermesin bir kaza yaşanır ise gerektiğinde ilk yardım yapması gereken "PROFESYONEL" olması gereken insanlar.. eğer daha şerit ihlalinde kontrolünü kaybedip bağırıp çağırıyor ise kusura bakma onları boşuna görevlendirmişler...
benim bu forumda ve buradakiler ile az çok 2-3 senelik bir geçmişim gezmişliğim var ve az çok tanıyorum. dediğin gibi geçmiş te bazı hatalar yapmış olanlar var ise de bana denk gelmedi demek.
tekrar yazıyorum benim tek dileğim seneye 7 yaşındaki kızımı da bu organizasyona gönül rahatlığı ile kafamda soru işaretleri olmadan getirebilmek. kendisi sabah 10 da bisikletini alıp çıkıyor ve akşam 8-9 da eve zor sokuyoruz. benim 33 yaşında sahip olduğum bisikletli köprü geçişi imkanına kızım 7 yaşında sahip olsun. burada hepimiz bisiklet aşığıyız ama bisiklet bizde oyuncak oyun aracı olarak görülüyor, hak ettiği saygıdan çok uzak.
bardağa dolu tarafından ilk 1-2 sene bakılır fakat 5-6. senesinde hala aynı sıkıntılar yaşanıyor ise kusura bakma birazcık ta yanlışları konuşalım bardağın boşluklarını tartışalım değil mi?
ben bu işin başında olsam çok mu iyi olurdu? hayır tabi ki herkesin kabiliyet ve işleri farklıdır fakat benim burada ki amacım muhalefet olmak veya iktidara güzel görünmek değil gördüğüm aksaklıkları aramızda paylaşarak nasıl daha iyisi olur bunu bulmaktır.