Scudo Sports

Boğaz Köprüsü'nden Bisikletli Geçiş (10 Haziran)

@Anıl Engez

Sarıyer tarafından gelmeyı planlıyorum. Ama Taksıme nasıl gıdeceğimi karar veremedım henuz. Besıktasa araba ıle gelıp ordan kabataş fünikuler dusundum veya besıktastan ınonu yanından Taksıme cıkabılırım. ıstersenız sahılden arabayla gecerken sızı alabılırım

Scudo
yaw kızdırma beni oğlummmmm, antrenman yapmamiz lazim diyon son dakkada ekiyon :) dün aksam sesin çıkmadı bu gun perşembe 3 gün kaldı laynnn :)

merhaba arkadaşlar. etkinlikte belirtilen rota toplam kaç km bilgisi olan varmı acaba ?
aksilik olmazsa katılmayı düşünüyorum ama katılacağım diyip kondüsyon yetersizliğinden telef olmayalım.

@orcunkaralar

google earth da 10.6 km görünüyor taksim üsküdar arası en fazla + - 2-3 km oynar tahminim zaten uzun olsa da performans turu olmayacak bir sorun yaşayacağınızı sanmam...

• Beğen
Tepkiler: orcunkaralar
@Kenan Çeliktaş

etkinlik haricinde tabiki rotayı isteyen herkes daha uzun tutabilir ama böyle bir etkinlikte rotanın çok uzun olması yeni başlayanların ve performansı yeterli olmayanların gözünü korkutmaya yetecektir. en nihayetinde bisiklet bir spor , ulaşım aracı olmanın yanı sıra keyif aracıdır. ve yeni başlayan biri olarak boğazdan geçen kısa rotanın keyfi bambaşka olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: sedat_slave
rota uzerınde en zorlu yokuş inonünün yanından taksıme cıkan yokuş zorlayabılır,

Canerrrr akşam 19:00 gıbı cıkalımmmm

kanka 19:30-19:45 yapalım 19:00 da evde oluyorum ben, cuma kına cumartesi düğün organizasyonumuz var pazara büyük gün :) yarin aksam da ayarlayabilirsek cıkalım kanka g.t göbek saldım walla :) ama bu seferde ekersen bafilerim seni

tamam tamam bafiye gerek yok :)
akşam cıkıyoruz 19:30 gıbı haberleşırız

200 km lik etabı erteledik..bu pazar üsküdar toplanma yerine saat tam 12.00 de geleceğim köprüden çok geçtim başkan murat ile eski şampiyon ile bi muhabbet edelim hasret giderelim..

@Kudret Kurtcebe
madem öyle bende köprüye gideyim kudret abi sende gelsene köprüden beraber geçeriz

@Erkan Közen

erkan falanca firmanın düzenlediği ve köprüden geçişte 20 lira toplanıldığı o meşhur tantanalı geçişte protesto etmeye 100 kişi bile gelmedi dernek zati demişti face den 200 kişi olursa protesto olacağını olmaz ise protesto olmayacaktı ama millet 20 lirayı verip köprüden geçti artık kitle ile geçmem benim işim protestodur bu pazar derneği protesto etmiyorum, dernek protesto deyince gelmeyenleri protesto edeceğim ve haremde saat tam 12.00 de olacağım..

@alper okumuş

alper ben sana diyecek hiç bir şey bulamıyorum oğlum eben emi ebennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

@Kudret Kurtcebe

kudret abi vallahi anlamadım ne demek istediğini ama seni aramızda görmek isteriz :)

ben pazar sabah 8 treniyle k.çekmeceden yenikapıya geçip oradan pedallıycam...

@Caner.A

neyse boşver caner şimdi uzun hikaye...ben üsküdara saat 12.00 de geleceğim kortej varır o saatlerde muhabbet ederiz..

karaköy tarafından taksime çıkış için en uygun yol neresi? Uygundan kasıt yokuşu az olan yol :)

Geri