Scudo Sports

Boğaz Köprüsü'nden Bisikletli Geçiş (10 Haziran)

okumuş bende gelebilirim kuzen bu hafta denize gidesim var idi ama onu haftaya erteleriz bu akam bineceğiz biz gelsene sende

Scudo
@bahtiyar közen

bahtiyar....sen ayın 10 unda köprüde olursan tavşanlıda olamazsın gerçi önemli değil erkan ben ogün gidebiliriz....ayın 10 unda çok zorlu etapta olacağız senin yokluğunu hissedeceğiz...

2 gün önce bisiklet ile geçirdiğim ciddi kazadan sonra orada olamayabilirim yaralar umarım 10 haziran gününe kadar iyileşir :)

bende orada olacağım. pazar günü görüşmek üzere...

@özcan böcek

telefon numaranı bana özel mesajdan yazarsan konuşup geçeriz birlikte.

Pendik İdodan sabah 7 de yaklaşık 6-7 kişi çıkıcaz pazar günü eğer bizimle gelmek isteyen varsa pendikten veya daha ilerilerden bize katılabilirler

@Caner DEMİR

İDO ya bisiklet almıyorlar diye biliyorum ?

Bisikletlerde kask ve frenlerin tutması dışında başka bir özellik aranıcak mı ?

Vay arkadaŞ...yarin İzİne Çikiyorum tevafuk İŞte seneye rast gelİr İnŞ...

!... Biz SARIYER BÜYÜKDERE'den 3 kişi yola çıkıp sahil boyunca giderek Taksime gidicez.İsteyen ve o yolu kullananlarla buluşup beraber gidebiliriz... !

bisikletliler derneğinin uğraşısı ile şehir hatlarından bisiklete para alınmıyor idi son aldığım duyuma göre artık kadıköyden avrupa yakaya geçeceklerden ,tersi bu yana yani anadolu yakaya geçeceklerden bisikletli iseler 3 lira alınacakmış bu da gidiş ve dönüş toplam 10 lira demektir evet bu durum karşısında dernek başkanı bir harekete geçecek ise ordayım bu pazar turum olduğundan gelemeyeceğim ,idonun uygulamasını kabul etmiyorum pendikten ve yenikapıdan binenlerden bisiklete 5 lira alınıyor makul bi rakama indirilebilinirde bisiklet masum bi araçtır para alınmasını kabul etmiyorum,geriye kullandığım tek yer kaldı eskihisar feribot geçişi, burdan şu anda bisiklete para alınmıyor...

(link)

başkan duruma açıklık getirdi teşekkürler başkan asılsız bir söylenti imiş şehir hatlarından bisiklete para alınmıyormuş özür bile dilemişler esas özürü ido yapacak bisikletten beş lira almayacak......

yaw 3 e 5 e bakmıyorum ben senede 1 defa olan bir şey için sıkıntı olmaz herhalde. alınmasa daha iyiydi ama alınıyor diyede karşıya geçmeyecek değiliz :( pazar ne yapıyoruz şimdi okumuş?

8:30 gıbı cıkıp 10:00da taxımdeyız bro , bu hafta ıcı antreman yapmamız lazım ama bıraz

Varış yeri Harem olacak. Geçen turu bitirince Çamlıca'ya çıkmıştık ama baya yorulmuştuk. Devam edersek bayırlı ve zorlu olamayan rota seçelim.

Geri