Scudo Sports

Boğaz Köprüsü Bisikletli Ulaşıma Açılsın! (Change.org)

Tolga Çelebi

Forum Bağımlısı
Tepki
3.382
İsim
Tolga Çelebi
Bisiklet
Focus
Öncelikle Merhabalar,

Engelsiz Pedal Derneği'nin başlatmış olduğu bu kampanyayı isteğinize bağlı imzalamanızı bekliyorum arkadaşlar. Ben sadece aracıyım :) Başlangıçta tehlikeli gibi görünse de Boğaz silüetine karşı böyle bir yolda gitmek gerçekten çok keyifli olur. Proje onaylanırsa zaten gerekli düzenlemeler yapılır,güvenlik önlemleri alınır. Teşekkürler.

(link)

Scudo
Yurtdisindayim ama köprünün üzerinden bisikletle gecebilmek benim hayalim attik imzayi.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Eskiden kopru yaya ve bisiklete acikmis, sonra millet atlamaya baslayinca kapatilmis galiba. Duzgun kullanamamis kopruyu istanbul insani
Yani bizim insanimizla alakali bir durum. Kapali kalmasinin daha guvenli ve iyi oldugunu dusunuyorum.

Ayrica bisiklet yolu yapilip acilsa bile orda mangal yapilacagina da emin kere eminin.

Bence bu gerceklesemeyecek bir hayal, her acidan

Bursa dan Istanbul a gelip iki yakayı teknelerle de geçiyorum ama bisiklet köprüde daha keyiflidir.Belki Şehir insanı o teneke tanrılara tapınmayı bırakıp kas gücünün yüceliğini farkeder.Trafiğin keşmekeşinde bizi görmekten hazzetmeyen motorlu taşıt sürücüleri bu uygulamaya kökten karşı çıkacak olsa da,Chance.org da bir çok konuda olduğu gibi bu kampanya da da amaca ulaşmak umuduyla..

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Dün 1400 olan imza sayısı bugün 2100'e çıkmış :)

2500'e çıkarabilirsek ilginç şeyler olabilir.

Attım imzayı on numara iyi olur işe gidip gelirim

Attım imzayı on numara iyi olur işe gidip gelirim

Bu gelişmişlik düzeyi ve şu anki güvenlik risklerinden dolayı mümkün değil ama ileride neden olmasın gerçi o zaman o köprü kalır mı bilmiyorum...

Mevcut yapısı itibarıyla mümkün görmüyorum. Sadece köprüde şerit ayırmak yetmeyecektir. oraya varış ve terk ediş güzergahları da sıkıntılı. Genel bir bisiklet yolu operasyonunun parçası olmalıdır.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
4. köprü yapılırsa (10-20 sene sonra) mimari açıdan eklenilip yapılabilir. @M.Cevat Bayhan abimizin dediği gibi giriş çıkış güzergahları sıkıntı yaratır. Ya köprüye yol yapacaklar ve giriş çıkış yollarını tekrar düzenleyecekler, ya da bu iş yaş.

ama imza da attım:)

Change org a güvenmiyorum. Bir tür fişleme

Geri