Scudo Sports

Bodrum,marmaris

@saltuk

haklısın aşkın:):in:

Scudo
@Anıl Akalp

EVET..... AMA..... AÇIKLANMAMIŞ....
ACIKLANMIŞ..............................
Bakar mısınız lütfen....: "Yol yarışları Büyük Erkek ve Büyük Bayanlarda % 15, Masterlar’da % 5, diğer kategorilerde ise %20 zaman barajını geçen sporculara harcırah ödemesi yapılacaktır."
Yani bu demektir ki; Mesela....Yarışmayı 1.00.00'da (1 saatde) 1 nci bitiren sporcunun 2 dakika 59 saniye gerisine kadar bitiren sporcular, harciraha hak kazanacak(lar?); 3 dakika 00 saniye ve daha gerisinde bitiren diğer sporcular ise harciraha hak kazanamayacaklar demektir.Ya da 50 sporcu içinde, önden kaçıp giden ve finişde grupla arasında 3 dakika 01 saniye farkı olan sporcunun harcinde geriye kalan 49 sporcunun hiçbirisi harciraha hak kazanamayacak.
Yani, kulüp desteği, sponsoru ve yeterli antrenmanı olmayan Master kategori sporculara Allah güç-kuvvet versin. Amin
Ya da Federasyonun istediği olsun..... Yarışa gitmeyelim.
Artırılıp biriktirilen harcirahlar ile Cumhurbaşkanlığı turunu daha güzel ORGANİZE (!) edeceklerine; ALINımın AÇIKlığı ile EMİN'im....

DÜNYANIN NERESİNDE böyle kısa bir zaman barajı var?ben ne duydum nede gördüm..Gören varsa banada söylesin,,,oyuncağa çevirdiler iyice,,ya adamgibi çıkıp kapatıyoruz bu kategoriyi desinler yada böyle yıldırma,sindirme politikaları ile spor yapma özgürlüğüne birde bunlar darbe vurmasınlar..ben proğramı okuduğumda ve barajı gördüğümde genelde hepinizin söylediği szöleri söyledim..(HASSS....RR)ne bu yaa,,amaçlarının ne olduğunu anlamak hiçte zor değil...MASTERLER kategorisi istenmiyor...aslında masterler kategorisi bakalım ne kadar birbirine tutucu ve akıllı görecez bu yarışta,,bakalım kaç master atılan zarfı açacak??çözüm çok basit aslında,,ama fırıldakta çok aramızda,,,ahmetin dediği gibi 60 dk(1 saat)bitirilen bir yarışın %5 i ,3 dk ediyor..iyi düşünün beyler....çok üzücü ve büyük bir ayıp bu bence...

Bu proğram master arkadaşlarda bir paniğe yol açmaz umarım..Bu kararın Teknik kuruldan çıkması yönetimin ne kadar bilgisi var sorusunu akla getiriyor..Durumu federasyonumuz Genel Sekreteri Sn.Bekir GEZER'e iletmekte fayda olacağını düşünüyorum..Çözüm ondadır..Çözerse o çözer,,ama kimseden ses çıkmıyorsa,demekki herkeste razı,,ozaman bizcede sorun yok arkadaşlar..Kendi imkanları ile gelenler düşünsün deyip kenara çekilmek istemiyorum..ama böyle sessiz kalınırsa bizde eyvallah der çekiliriz kenara,bence %15 iyi,mesafede uzarsa sorun olacağını sanmam,,çalışan,çalışmayan belli olur en azından...

Ağalar bizim(Tarık ve Serkan) aklımıza bişey geldi kim ne kadar uyar ne yapar bilinmez.Adem abinin dediği gibi fırıldakta çok aramızda.

Gideriz starta, başlarız cümbür cemaat kimseyi de bırakmadan son 5km yada 3km ye kadar geliriz beraber sonrasında kim ne yaparsa yapsın.Öyle ....e Böyle ....... Yapabilirmiyiz bunu bu ayrı bir konu.Bu iş federasyondan kimse ile çözülmez bence çünkü zaten bizi istemiyorlar ve spor hakkımıza TECAVÜZ ediyorlar.

Söz sizde...

bu karardan sonra yarışlara katılım düşecek gibi gözüküyor yada tam tersi dahada kalabalıklaşacağız fed inat

Haklısın bence bu bir tepki zamanı gibi, adeta son dakika golü yapılmaya çalışılmış, burada herkes zaten mesafeden şikayet ediyodu kısa diye ama barajın birden bire bu kadar düşürülüp yarış sayısının da yine azaltılması master kategorisinin tasfiyesi anlamına geliyor

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
@soner çicekoğlu

Bana göre en güzel tepki ;
FINISH'e BİRLİKTE GİRMEK. Ya da SON 2-3 KM'ye KADAR BİRLİKTE GELMEK (En azından bu yarış için)
Zaten Federasyonun bundan sonra 2 yarışı daha var biz zavallı Masterlar için. Bu 2 yarışın biri Kapadokya MTB ile; Biri de Babadağı Hill Climb ile çakışıyor. Kanaatimce Master gurubunun yarısına yakın bir bölümü MTB yarışını tercih edecektir.
Onun için bu (son olma ihtimali olan) yarışı Federasyon'a Hediye Etmenin Lüzumu yok. Bu yarıştan sonra bizi ya görecekler ya da göremeyecekler. Hele bizleri....2011 programına koyacaklarını hiç zannetmiyorum (Sayın Herşeyi bilen Teknik Komite sayesinde ;) ).

ORGANİZE OLALIM. KAHRAMANLIĞIN LÜZUMU YOK. ÇOCUKLARIMIZIN RIZKINDAN KESEREK GELDİĞİMİZ YARIŞLARDA EN AZINDAN YOL VE OTEL PARASINI BİLE KARŞILAMAYAN HARCİRAHLARI FEDERASYONA HEDİYE ETMEYELİM. Kİ BİZLER; 16 TRİLYONA SÖZÜ GEÇEN FEDERASYONDAN DAHA ZENGİN KİMSELER DEĞİLİZ.

@AHMTB

Ahmetcim hiddetleniyorsun vede hiddetlenmekte haklısın şu demiş olduğun planı ilk başta zaten bende düşündüm ama şuda bir gerçek 1 madalya uğruna fırıldaklık yapıp tüm msterleri satacak yapıda arkadaşlarda var aramızda,,bunuda düşünerek hareket edersek tüm katılımcıların bilgisi olması lazım bu konudan,,eğerki federasyonun almış olduğu yönetmelikler ve kurallar,, Elitlerde olduğu gibi masterlerde'de uygulanıyorsa,,eşitlik için en alt limit olan % 15 barajı uygulanmalı,,sonuçta Genç,büyük,master demeden her türlü cezai işlemler ve kurallar uygulanacaksa....eşitlik ilkesi %15 olmalı,,yoksa Ahmetin dediği sadaka niyetine işlem yapılmasına ihtiyaç yok...:in:

eğer o madalya için adam satılacaksa yapacağı son yarış olacaktır o arkadaşların ve tarih olacaktır. çocuklarına anlatır ben arkadaşlarımı sattım birinci yada madalya aldım master'ların son yarışıydı bu benim yüzümden oldu diye olabilir. hep birlikte hareket etmek ve eski avantajları geri almak daha faydalı olacaktır. eskiden de böyleydi hala böyle, çorumda bir yarışa katıldık federasyondaki milli antrenör marian bednarek 45 derece sıcaklıkta 160 km gençler yarışı koşturmayı düşünmüş ve ozamanlar büyüklerde olan abilerimiz ömer ali erikçi ve diğer arkadaşları bu duruma itiraz etmişlerdi ve yarışa katılmayacaklarını kimseye danışmadan bu kadar km yi o sıcakta kimsenin koşamayacağını belirtip masaya oturmuşlardı. dediklerini de yaptırmışlardı teşekkürler.

duyduğuma göre masterların barajı %5 ten %10 a çıkartmışlar

belki iki üç tane daha fazladan yarış koşulabilir

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
"DUYURU Marmaris Masterlar Yol Yarışı

Arkadaşlar gün içerisinde Atilla ATAY'a bildirilen ve bizim de duyduğumuz anda kendisine ilettiğimiz yol yarışındaki %5 lik zaman barajı mevzuatı,Atilla ATAY'ın Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin MÜFTÜOĞLU ve Genel Sekreter Bekir GEZER ile yapmış olduğu görüşme sonrasında %10 olarak netlik kazanmıştır. Bu şekilde uygulanacaktır.

Masterların Bilgisine Duyurulur." SERKAN TELYAKAR

Serkan arkadaşımzın paylaştığı bilgi dahilinde zaman barajı %10'dur.
Yeni sistem hayırlı olsun.

Bildiğiniz üzere, bu sene masterlar kategorisinde yeni kulüpler ve yeni transferler oldu.

Herkes takım şampiyonluğu için yarışıyor...:in:

arkadaşlar bu yarışa giresun bölgesi olarak ferdikatılıyoruz ama bir sonrakı yarışa kulüp olarak yarışacağız

BU KARAR Masterler yarışlarında ,sayısal olarak bir artışta yapılmayacaktır.yani 2010 sezonu toplamda 4 master yarışı ile sonlandırılacaktır...federasyon yarışları böyle,,,onun dışında özel yapılan yarışları konusunda iş yine sponsor firmalar ve bu işe gönül veren ATİLLA gibi arkadaşlara kalmıştır...Şunuda belirtmeden edemeyeceğim..Marmaris yarışı sonrası,,bu razı olunan %10 luk baraj Masterler arasında yine sıkıntı yaratacaktır...bekleyin ve görün..

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
Geri