Cenkay Aker
Üye
- Tepki
- 57
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
(link)Sonuçları nereden bulabiliriz?
tebrikler, ben de kisadaydim ama teknik bir sorun nedeniyle (start oncesi bir arkadasin benim arka di2 aktariciya carpmasi nedeniyle bir ayar sorunu yasadim) hic de istedigim sekilde cikamadim yokuslari. 39 aynakol , 28 ve 30 dislilere gecmedi. sonucta , o zor olan yokuslari 39-26 ile cikmak zorunda kaldim. yol kalitesi de kotuydu bence. ancak , yine de guzel bir antreman oldu bana .Kısa parkur bitti 14:30 da ödül töreni kale de.
Geçmiş olsun üzüldümtebrikler, ben de kisadaydim ama teknik bir sorun nedeniyle (start oncesi bir arkadasin benim arka di2 aktariciya carpmasi nedeniyle bir ayar sorunu yasadim) hic de istedigim sekilde cikamadim yokuslari. 39 aynakol , 28 ve 30 dislilere gecmedi. sonucta , o zor olan yokuslari 39-26 ile cikmak zorunda kaldim. yol kalitesi de kotuydu bence. ancak , yine de guzel bir antreman oldu bana .
cok guzel aktarmissiniz , o tarali alana cok hizli giriyorsun ve sayet biraz kontrolu kaybetsen, kesinlikle kaza kacinilmaz. bu arada kaza yapan tum arkadaslara gecmisler olsun. 🙏 🙏 🙏Geçmiş olsun üzüldüm
Yol kalitesi konusuna katılıyorum ; önemli bir kısmı katır yolu gibiydi . Zaten ince tekerli bisiklelerin çoğu , o rezalet yollar insana kaza yaptırır çünkü bisikleti sektiriyor yerden. Finişe doğru taralı asfalt sağa dönüş çok tehlikeli , ben geçerken bir kişi yerde sağlık ekiplerini bekliyordu.
Sonuçta bitirmenin mutluluğu var ve kendimi görmek adına olumlu. O yokuşlar ciddi uzun ve sert yerler çokçaydı.
Genel klasman 324. olmuşum![]()
geçmiş olsun. muhtemelen kadro kulağını yamultmuşsunuz (genelde içe yamulur, sizinki nasıl olduysa dışa yamulmuş sanırım). Mümkünse kadro kulağını değiştirmenizi öneririm, yamulan kulağın ikinci bir zorlamada kırılması söz konusu olabiliyor, bu da genelde aktarıcıya hatta bazen kadroya zarar verdiği için çok masraflı olabiliyor.tebrikler, ben de kisadaydim ama teknik bir sorun nedeniyle (start oncesi bir arkadasin benim arka di2 aktariciya carpmasi nedeniyle bir ayar sorunu yasadim) hic de istedigim sekilde cikamadim yokuslari. 39 aynakol , 28 ve 30 dislilere gecmedi. sonucta , o zor olan yokuslari 39-26 ile cikmak zorunda kaldim. yol kalitesi de kotuydu bence. ancak , yine de guzel bir antreman oldu bana .
İlk yarışımdı çok eğlendim, hedefim yarışı bitirebilmekti. başlarda ortalama bir sürüş yaptım. tırmanışlar gerek aynakol ruble gerek bisan rc 9900 aero kadrosuna pek uygun olmamasından yorsa da güzel geçti genel klasman 213. oldum sanırım daha iyisini yapabilirdim başlarda bir çukura girdim dikkatsiz davrandım kadrodan çat diye bir kırılma çatlama karışımı ses geldi korktum ve yavaşladım ikinci kez o sesi duyunca sağa çekip 3-5 dk kontrol ettim bir yerde çatlak kırık var mı diye, her hangi bir sorun göremedim devam ettim yolun yarısından sonra biraz yüklendim nabız max 200lere dayandı son tırmanışta ve o son iniş çok tehlikeliydi bizim ekipten düşenler oldu ben tam ortalayıp gittim dikkatli indim ama yine de korktum inerken. velhasıl kelam ben eğlendim tırmanışlarımı arttırıp önümüzdeki yarışlarda daha iyi ortalamalarda bitirebileceğime inanıyorum. Kaza yapanlara geçmiş olsun dileklerimle.
Yol bisikleti dışında bir türle katılan oldu mu? Gözünüze çarptı mı hiç?
Mesajı mı garip bir şekilde ekledim kusura bakmayın.Tebrik ediyorum güzel bir yer edinmişsiniz zaman kaybına rağmen. Aynen tek beklentim başlayıp sağ salim bitirmekti şükür yapabildim. İlk yarış tecrübem ve bir sonrakilerine katılma isteğim arttı. İyi ki yokuş antrenmanlarına ağırlık vermişim son 2-3 haftadır çok faydasını gördüm.
Bir de ikinci suluğu mutlaka almak lazımmış , suyum bitince iki stantda da durdum . Bir de altıma uzun kollu giymiştim sabah erken saat rüzgarına bakıp onu çıkarmak için uğraştım durunca. Toplam 4-5 dakika kaybım var .
Mutlaka 1 çift kolluk edinin hem çıkartması, takması kolay hem de sabah serinliğinde kolları korurken öğlen çıkan güneşte istenmeyen yanıkları engelliyor.
Evet , MTB , trekkin bisiklet ve tandem bisikletliler de vardı..
Yakın zamanda kanalıma yarışı koyacağım .. sadece bir talihsizlik , aksiyon kamerasının ikinci pilini otelde unuttum , 35.km civarında bitti![]()
Önemli değil... uygun fiyatlı önerebileceğiniz bir site var mı ? Misal şunu buldum :Mesajı mı garip bir şekilde ekledim kusura bakmayın.
Bizim aldığımız yere sordum ellerinde kaldıysa bilgi vereceğim.Önemli değil... uygun fiyatlı önerebileceğiniz bir site var mı ? Misal şunu buldum :
(link)
ustad , yaristan bir gun ınce yani cumartesi gunu antreman surusu yaptik , en ufak sorun olmadi , yokuslarda gayet de yuklendim . Ancak pazar sabahi starti beklerken saniyorum , biriniz ya ayagi carpti yada lstigi carpti . ben de hic hissetmedim.geçmiş olsun. muhtemelen kadro kulağını yamultmuşsunuz (genelde içe yamulur, sizinki nasıl olduysa dışa yamulmuş sanırım). Mümkünse kadro kulağını değiştirmenizi öneririm, yamulan kulağın ikinci bir zorlamada kırılması söz konusu olabiliyor, bu da genelde aktarıcıya hatta bazen kadroya zarar verdiği için çok masraflı olabiliyor.
Bodrum Granfondo'da böyle bir kural var mıydı, bilmiyorum. Ancak Türkiye'de profesyonel bisiklet sporcusu yok.Fondolara profesyonel sporcuların katılması yasak değil miydi? Listede milli sporcular bile var gibi.
Fondolara profesyonel sporcuların katılması yasak değil miydi? Listede milli sporcular bile var gibi.
Bodrum Granfondo'da böyle bir kural var mıydı, bilmiyorum. Ancak Türkiye'de profesyonel bisiklet sporcusu yok.
Yarışa katılan arkadaşları tebrik ediyorum . Önemli olan katılımda bulunmak. Takip ettiğimiz kadarıyla Organizasyondan kaynaklı sorunlarda oldu.
@a.valverde Üstadım sizede geçmiş olsun , can sıkıcı bir problem yaşamışsınız.
@TatanQa_tr hocam iyi derece yaptınız ilk yarışınızda. Tebrikler.
Bilgilendirmeler de bulunan ve paylaşımlarını esirgemeyen arkadaşlarımız da , saolsunlar ,varolsunlar.![]()
İşi bu olan insanların fondolara katılması, bu tarz yarışlara katılmak noktasında insanı düşüncelere sürükleyen bir sebep. Daha üst seviye yarışlara katılan sporcular bizim gibi garibanların olduğu yarışlara katılınca ortada rekabet kalmıyor. Muhtemelen burada kim kendini ne kadar zorlarsa zorlasın mesela Serkan Balkan'ı geçemezVe bu durum sadece 1 kişi için geçerli olmadığından ötürü de yarışlara katılmanın pek bir anlamı kalmıyor. Bizler için sadece adı yarış oluyor ancak fiiliyatta bir toplu bisiklet sürüş etkinliğinden farkı kalmamış oluyor. Tabii ki olaya diğer taraftan da bakıldığında üst seviye sporcu arkadaşlar da fondolara katılmadıkları taktirde katılım sağlayabilecekleri yarış sayısı oldukça az. Onlar da haklı. Ben de haklıyım. Herkes haklı. Nasıl olacak bu iş bilemedim
![]()