Scudo Sports

Bodrum Bisiklet Grubu

Bodrum Çine yolunu 15 senedir giderim.Yatağan kısmında Çineye giderken pedal çevirme ama çıkarken 2000 cc v6 motor arabam zorlanıyor siz düşünün

Scudo
@Mustafa Kolalı

Bende Turgutreisten -Gumusluge giden yolda, agaclarin altinda bisiklet surerdim yaklasik 10 sene once, yaz tatili boyunca her aksamustu. Sanirim o yol simdi Turkbukune kadar gidiyor. Cok keyifli olurdu, gazeteden kuponla aldigim Peugeot bisikletim vardi...

püfür püfür eserken offf offf :)

@Mustafa Kolalı

özgür
bu yolu biliyorum çok harika. ama bodrum t.reis bu sıcakta ve erimiş asfalt ta biraz zor. bir pazar sabahı erkenden senin içiin :p o eski günleri anabilirim.

@Ozzgurr

05 Temmuz 2009 sabahı erkenden yaptığımız Adabogazi turu
(link)

Geçen haftalardan Bodrum şehir merkezi turu
(link)

@Emrah TEZER

11'inde oradayım.Sabırsızlık ile bekliyorum.Turgutreis'te bisiklet özellikle gün batımında 6-7 gibi muhteşemdir.

Seyrederken daha da zevkliymiş , ama sen dönüşü kolay yoldan yapmışsın.

Emrah bey valla Bodrumrc, Hoobyrc ve RCHeliDergisini takip etmeye başladıktan sonra adınızı burada görünce hemen girdim baktım... Baya sıkı bir giriş yapmışsınız organizasyon olarak ama kondisyonla birlikte turlar uzayacaktır inş...

Bodrum Merkezde ve Çömlekçide akrabalarım o taraf yolum düştüğünde heli mi ve bisikletimi alıp yanınıza geleceğim inş...

Bol pedallar...

• Beğen
Tepkiler: Emrah TEZER
mustafa,
gelince haberimiz olsun :) bir t.reis turu yaparız beraberce.
detaylarım : (link)

@Mustafa Kolalı

dönüşte :) ben o adaboğazı dik yokuşundan kaptırmış gelirken önüme bir mtb ci çıktı ve duramayıp güzelce geçirdim. meğer müskebi otelin bisiklet gurubu liderimiş. neyseki hasar yoktu bizlerde. onların geri dönüşünü bekledim ve bitez yol içi, dereleri arasında 1 saatlik bir tur yaptık hep beraber. fransızca + ingilizce çat pat hoş sohbetimiz oldu.

@utkuozgur

merhaba hasan
evet rc aleminden sonra buraya da el atayım dedim :rolleyes:
bisiklette rc modelcilik gibi çok fazla detay yok ama aşırı fiziksel güç ve kondisyon gerektiriyor. yaşımız kemale ermek üzere :( şimdiden tedbirleri alıp sağlıklı yaşama dönmem gerekti. tabii bu işin esprisi :) tek sorunum bodrum un sıcakları ve işlerden vakit arttırabilmek.

hasan, bodrum gelişinde haberleşelim, çok memnun olurum.
helimi :) :) :) usta bir pilot musun yoksa ;)
detaylarım : (link)

@Hasan Çağrı

@Emrah TEZER

Valla daha çok çaylak desek daha iyi olur... Daha tamir etmeyi öğreniyorum daha çok :)

Tur programı şu şekilde oluştu:
19 Temmuz 2009 Alabayır-Gerga Gezi Planı

1- Sabah, Eskiçine'den yola çıkış
2- Ovacık köyüne varış-Kahvede çay molası
3- Kırsakallar Köyüne varış
4- Alabayır köyüne varış-Kahvede mola
5- Alabayır köyünden çıkış ve eski köprüye varış
6- Eski köprüde mola ve yüzme
7- Tekrar Alabayır köyüne varış
8- Yemek molası
9- Köyiçi turu
10-Gerga antik kentine yürüyerek varış (20-30 dakika)
11-Gerga'da gezi
12-Gerga'dan Alabayır köyüne dönüş (30 dakika)
13-Köyde çay molası
14-Eskiçine'ye dönmek üzere yola çıkış
15-Zaman kalırsa Eskiçine'den Çine Çayına doğru küçük tur

Not: Köyde bizim için ücretli yemek hazırlanacaktır.
Derede yüzmek için malzeme getirmekte yarar olacaktır.

ESKİÇİNE'DEN UZAKLIKLAR

OVACIK 4 km
KIRSAKALLAR 9 km
ALABAYIR 14 km
TOPÇAM 20 km
HACIPAŞALAR 23 km

Yücel Yılmaz

@Emrah TEZER

hasan
bu hobinin temel taşları tamirdir. gelecek var sende :)
heli en zor rc modelidir. çok fazla b.sayar destekli sim. çalışması, bol bol uçuş pratiği, sabır ve kırımlarda üzüntü duymamak gerekir.

@Hasan Çağrı

yücel bey e tur planı için teşekkürler.

@purplesky

evet bu turun muhhabeti geçmişti...tabi bizim şimdilik gittiğimiz yer akvaryumdan otesi değil.(ada boğazı yanı) ama ilerlıyen zamanlarda duzenledğiniz bu organızasyonlara katılmak ısterım...hem ozamana kadar performansımıda arttırmış olurum...peki bir clubumuz niye yok aslında bodrumda bırbırnden haberdar olmıyan bağımsız cok biskletçi var...profesyonel abilerimiz desteklemeli bence....bu işe bir el atsınlar artık..oteller bu işe ıyı el attı herifler cok guzel bisklet ve malzemelrle dolaşıyo ortalıkta..organize olmak lazım bence şanslıyız akvaryum gıbı doğal bir parkurumuz var..

Ankara'da yaşıyorum. Tatil için geldiğim Bodrum yarımadasında arabamla seyir helinde iken Milas yolunda rüzgar gibi giden, yol bisikletli bir bayana rastlıyorum.

Şıkır şıkır giyimli tam nizami, mavi formaları, mavi kaskı, gözlüğü, eldiveni, turuncu Giant bisikleti ile bir bayan bisikletçi.

İlk gördüğümde durup konuşabilridim ama şaşkınlığımı atana kadar gözden kaybolup gitti.

Bilen tanıyan var mı?
Yoksa turist mi?

oğulcan kulüp ve dernek olayları çok prosedürlü. yeterli sayıda katılım olursa neden olmasın.
zamanla pedal sayısı artarsa bence ses gelir.

@Oğulcan Güneş

:) zeynep tir kesin o.... işe yetişicem diye tam gazdır ;)

@GokhanAK

utku asıl video lar dehşet :) inişler çok güzel çıkmış ama siz yoksunuz :eek:
bastınız gittiniz kardeşim yetişemedik ki size o nal gibi lastikler ile

video larıda bu hafta derleyeceğim.

@utkuozgur

• Beğen
Tepkiler: utkuozgur
19 Temmuz 2009 Pazar günü turumuz
Aydın - Çine - Gerga Antik Kenti

(link)

(link) (link) (link) (link)
(link) (link)

Çok güzel o kadar da yorucu bir gün oldu emeği geçenlere teşekkürler.

(link)

Datça turu ne zaman :) sizlerin fikirleri nedir ?
yaz sonu, bu sıcakların geçmesini bekleyelim derim ben.

Geri