Scudo Sports

Bo-ce Gece Yarıs Sonucları

Scudo
böyle bir organizasyona böyle bir sonuç listesi yakışır.
kısa zamanda, böyle sonuçları yayınladığın için teşekkürler kaptan.

sporcu olan sporcunun isteklerini daha iyi anlıyor. memur mantıgıyla değil, sporcu mantıgıyla organizasyonun en basit örnegidir bu excel tablosu.

ya arkadaşlar benim excel programı yok biri bana elitlerin tur zamanlarını verebilirmi?

Kesinlikle harika bir yarış oldu, çok eğlendik arkadaşlarımızla tekrar bir araya geldik ve mükemmel hazırlanmış bir organizasyona dahil olduk, sevgili Bora ve Cemal a ve tüm sponsorlara, böyle bir ilk imza attıkları için bu vesileyle tekrar teşekkürü borç bilirim...

evet aynısını gece belgrad ormanında da isteriz kaptan bizi ormana götür

senin isteğin zamn olsun ali isan abi =)=)=)

1- 2 OĞUZ ÖZÇELİK----- 01:33:21
2- 3 MUAMMER YILDIZ ----- 01:34:43
3- 4 H.İBRAHİM KÜÇÜKDOĞAN----- 01:41:25
4- 6 ERKAN EMANET -----01:51:36
5- 12 ALİ İHSAN TAŞ -----01:52:24
6- 5 MUSTAFA CANDANER ----- - 4 lap
7- 9 AHMET ADALI ----- - 8 lap
8- 15 OĞUZHAN DURSUN ----- - 11 lap
9- 13 SERKAN DİZMAN ----- DNF
10- GÜRKAN ŞENTÜRK ----- DNF
11- 16 EVRİM YİĞİT ----- DNF

• Beğen
Tepkiler: İLKER TAŞ
@ysnymn

evet bu sadece 30adet var. acaba bi sorunmu çıktı.30 tane az resim,

Keşke federasyon yarışlarının sonuçlarıda bu kadar hızlı ve detaylı olsa..
Ellerindeki çiplerle anında sonuç almalarına rağmen 10 günde yayınlıyorlar sonuçları...:(
Tebrikler Bora abi ve Cemal abi...

Kaptan ellerinize sağlık tek kelimeyle harika bir yarışdı. Bisiklet camiasında senin gibi arkadaşlar olduğu sürece,ancak bu spor ilerler. o neydi beeee ateş böcekleri gibi parkın içinde peşpeşe sıralanmış büyük bir mücadele oldu. umarızki bu organizasyon herkese bir örnek olur.

bu yarış kaçmazdı .. ama kaçtı. :) herkezi tebrik ederim..

Sanki çok uzak olmayan bir vakitte, bisikletle ilgili her kesimin genel desteği ile bir 24s yapılacakmış gibi hissediyorum.

Şu dolunayları bir kontrol edelim bakalım, hangileri cumartesi geceye denk geliyor seneye...

(link)

gece yarıslarını ıns bununla sonlandırmayız dımı bora abı bunu belgrad ormanı ızleyebılır yıldız parkı ızlıyebılır :)

• Beğen
Tepkiler: _kartal_
ormanın en karanlık yerınde süper olur.belgrat uygundur, 3saat sürcek bi yarış

Geri