Scudo Sports

BMX'in Türkiye'de tanınmasını sağlayabilirler

walla dustugum sırada ne olduysa olmus parmagıma;
bas parmagın ele bagladıgı eklemdekı baglar zorlanıp kemıgı kırmıs oo arada baglarımda kopmus...
işte amelıyat olup baglar tekrardan baglancak ve kemıgın parcası yerıne koyuluk kaynaması beklenck 1 aylık bır surec galıba...:(

Scudo
İnşallah finale kalırsınız da Türkiye'de artık bazı şeyler değişmeye başlar ve bmx tanınır.Bu arada Bülent Öztürk de bu cumartesi (yani 19'unda:D) Yetenek Sizsiniz'e katılacak ama bmx için mi yoksa Karizma Show için mi çıkar bilemem ama bence bmx için çıkacak :) bu arada geçmiş olsun:)

Geçmiş olsun Görkem inşallah en yakın sürede iyileşip bmx'ine binmeye devam edersin.

bmx le cıkmıcak bulent abi;)...
cok tesekkurler arkadaslar bu sporu sevıyorsak katlancaz bunlara....

Karizma Show olarak çıkacaklar.Bunlar bi ara Beyaz Show'a da çıkmıştı.Bazı hareketleri Dünya'da yapabilen ender gruplardan

Görkem ve Doğana gerçekten teşekkür ederim.Bugün çarşıdaydım ve eskiden küçücük bisikletle geziyor diyorlardı ve bugün ilkdefa ''çocuğa bak tv'deki hareket bisikletinden kullanıyo''.''ahmet baksana çocukta hareket bisikleti var dediler'' gerçekten sevindim artık yanlış tanınmamaya başladık ve bu beni çok mutlu etti.Teşekkürler

Geri