Scudo Sports

BMX'e olan ilginin giderek artmasının sebepleri?

Baki Berk Kayalar

Forum Bağımlısı
Tepki
1.151
Arkadaşlar son zamanlarda fark ettiğim üzere gençlerin BMX bisikletlere ilgisi giderek artıyor. Parça ve bisiklet alışverişi gün geçtikçe yoğunlaşıyor. Bu tabiki iyi bir gelişme fakat nedenleri hakkında net bir fikre sahip değilim.

Özellikle BMXçi arkadaşlara sormak istiyorum: Siz BMX bisikletlere olan ilginin artmasını neye bağlıyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
Scudo
bence biz gençler daha yeni exreme sporların farkına varıyoruz.heleşükür artık çoğu kişinin ve özellikle biz gençlerin spor deyince aklına futbol,basketbol veya tenisten başka şeylerde gelmeye başladı tabi spor değilde hobi olarak yapanlar daha fazla.mesela ben hapkido(uzak doğu dövüş ve savunma sporu)cuyum çoğu kişiye karete falan deyince vurdulu kırdılı aklına geliyo ama bize savunmayı ve sakin olmayı öğretiyorlar bunun gibi... artık kendimizi ifade edicek yeni yollar buluyoruz.saygılarımla

ben de bmxe yeni başladıığım için şunu söyleyebilirim , insanlara çok çekici geliyor bmx . o kadar ufak bi bisiklet ile neler yapıldığını videolarda görünce[bu da youtube adlı güzelliğin gelişmesi ile bağlantılı] bunu yapmak istiyorum diyorsunuz .

bu çok küçük bi kısmı ama önlerinde barspin yapıldığında voov diyip bakmaları her insanın hoşuna gider tabi:)

Bazi Bmx Sahibleri Yani Yeni Alanlar Sadece Hava Amaciyla Kullaniyo Gecen Yil Yesilkoyde Sadece Ben Wardim Yesilkoyde Bmx Suren Ama Simdi Bi Bakiyorum Kimde Gorsem Bi Bmx Surmek Icin Deil Gosteris Icin Weyada Arkalarina Birilerini Alip Gezdirmek Icin Aliyourm:)

• Beğen
Tepkiler: Hakkı Özen
@mirraco

Utanırım BMX kullanmaya ya.. :) Kaskın dikkat çekiciliğine gelen tepkilere zor alışıyorum.. Birde veletlerin bana "hareket yap abi" diye tezerruatta bulunmalarına sanırım gelemem :) İnsanların tepkilerine her ne kadar alışsamda yinede stres yapıyor :)

• Beğen
Tepkiler: İbrahimBAKAN
AYNI ŞEYLER tüm bmx cilerde oluo bizde bi barspin yapıp geçioz :))

bmx yeni nesil sporu gençlik yeni arayışlar içinde gidipte sokak serserisimi olup çıksın ayrıca ibrahimBAKAN kardeşimizin dediği gibi kızkarda bu tür spor yapan erkeklerden hoşlanıyo

bencede çoğu kişi sırf hava atmak için yada başkalarından farklı olmak için başlıo ve aşık oluyo extreme sporlara sonradan o hava atmayı önemsemio sadece bisikletini önemsiyo ve geliştirmeye bakıyo:)

yalan yok ben arkadaşımdan gördüm 2 ay boyunca onunkine bindim sonunda bende bi tane aldım dışardan gelen tepkiler bizim umrumuzdan deil yok kızlar beğeniomuş felan tabiki etkisi olur olmaz deil ama bizim amacımız kafa göz yarmak şaka bi yane bazı insanlar düz yolda yürüyemesken biz neler peşindeyiz acıkcası benim ilgimi ceken bu bişeler başarabilmek ve geliştirmek biz havuzbaşında takılıyoruz forumda bazı kişiler sanırım yerimizi bilio herkesi bekleriz sarıo walla :)

• Beğen
Tepkiler: Hakkı Özen
arkadaslar bende yeni baslamayı düşünüyorum çok çekici gelio harika bir spor

çabuk gaza gelioz :D birde herhangi bi okula gidin hangi cocuğun hayallerini bi bmx süslemezki ;) bi yerden patlak veriyo işte :p

Bence bmx sevgisinin ve sevdasının giderek atma nedeni yha bmx kullanırken heycen adrenalin show insanlara karşı farklı bir izlenim ortamın hakimi gibi olma..Bence bu yüzden ilgi artmaya basladı...:) :) :)

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
:cool: BMX Dünyanın en ilgi çeken bisikletidir. BMX manita gibidir, uzaktan bakarsın, tutulursun, beğenirsin ve bi daha asla bırakamazsın istersen kendini aşıp inanılması güç şeyler de yapabilir hiç bir şeyde olmayan mütiş bi zevk alırsın.Bence boş işlerle uğraşmaktansa zamanımızı,enerjimizi bu spora,bu hobiye ve bu ortama ayırırsak gerçek dostluk ve mutluluğu ayrıca başarma azmini bulabiliriz.(HKK BMX TEAM)(BMX benim işim).

Geri