evet bmxi alalı bir ay oldu...bende yorumumu yazıyım beoane twice hakkında;.....baştan söyliyim 300EURO paranız varsa, bence gidipte beone almak gibi bir gaflet,dalalet ve hatta HIYANETte bulunmayın..........ya okadar kötü bi bmx diil kaliteli ama onun yerine o paraya bi GT veya MIRRACO almak daha mantıklı.......(bence) ..................ben 1 ayda frenkolu kırdım, furş yatağını dağıttım......(gerçi ben çok haşat kullanırım)............bide kadro hiten yani cromoly fln diil...............gyrosu f-set olduğundan (yani saklı gyro) onun için tr'de yedek parçası yok........ez cümle bence 350EUROya gidin bi gt compe yada mirraco option alın daha iyi..benden söylemesi ....ama hiç işe yaramaz bi bisiklette diil yani salcano ve ayarındaki bmxlerden 10 kat daha iyi olduğuna eminim(3 parçası ,f-seti ,48 çift kat jantlarıfln var).............. herkese slmlar
abi bu mesaj dalga geçmek ve ukalalık için mi yoksa ciddi bi mesaj mı yani kibarlık olsun diye mi bu uslubla yazdın...........ona göre cevap vercem........... ..
eğer dalga geçmek içinse(ki bunu senden beklemem ) konuyu niye açtığını unuttun heralde BİLMEYEN YENİ ALICILAR İÇİN!!!!!!!
Bu da benim Taka Valla Memnunum süper bi Bmx bence amatöre göre çok iyii kilosundanda şikayetim yok herkese tavsiye ederim
Resmi ewde çektim dışarda da çekicektim ama makina bozuldu:d bu reism geldğin ilk dk kada çekildi.d:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux
şimdi Kedi gözündne başlayam Ben palette takcam renkli renkil şakaydı Çıkartıcam bi türlü vakit olmuyo hep biniyoreum d. Başka reng kalmamıştı yurt dışındna geldi çünki bidahaki sexon malları yıl başında gelcekmiş ondan bunu aldm bide Street tarzı moongoose vardı sewmdim bunu aldım
ARkadaşlar msn adresleriniz varsa versenize ya muhabbetlik arki arıyorum