Scudo Sports

Bmx

CritiC

Üye
Tepki
6
slm beyler bmx işinde ve forumda yeniyim. forumu ve neti fellik fellik aradım ama bmx hakkında tam olarak bi bilgi bulamadım. yani 3 parça filan deniyo, ayna kolu fln peg vs vs. ayrıca bmx almak istiorum hareketleri alışığım kendi bianchi leopardımda zıplama tümseklerden uçma gibi 4-5 hareket yapıorum vede daha çok hareket yapabileceimden eminim. ama artık bi bmx lazım şöle 600 liraya kadar bişey düşünüorum. bunların hepsi için yardım bekliorum şimdiden saolun. adım uğur istanbul..
saygılar

Scudo
ayrıca konu kirliligi yaratmadan buraya yazıyım. bianchim 8 senelik olduğu için baya bi eskidi en az 100-120 liralık masrafı war. yeni bi bisiklet olarak sedona hussar düşünüorum hem tip hemde özellik olarak çok güzel bence. burda bayide fiyatı 550 lira. sizce iyi bi seçimmi

ok walla forumdaki bilgili ve tecrübeli üyelerdenmsjlarını beklioruz

biri bna mı seslendi :) nese... 600 ytl ye bagdat caddesı mcdonalds ın yanındaky x for tune den cok guzel bı gt slımmer alabılırsın...eer bmx e saglam we olanaklı bı sekılde baslamak ıstıyosan

peki bunda flatland fln yapabilirmiyim.ayrııca ilk msjda sölediğim terimleri fln açıklarmısınz

gt markalarında Performer ,air, compe ,zone, slammer isimleri göruyorum bunlar ne anlama gelıyor acaba

isfendiyar arkadaşım burda bize yardım eden biri yok heralde. walla bn çok hevesliyim ama hevesim kırılmaya başladı

ya eğer 600 ytl en varsa git bir tane gt zone al gt flatland için olan bmx leri türkiyeye getirmiyormuş diye duydum ayrıca bu bisikletler içindede en iyi flatland zone ile yapılabilirmiş benimde bi bmx yok ama istiyorum forumdan öğrendiklerim bunlar eğer paran varsa hiç durma bi gt zone al fiyatıda 550 ytl felan

abi ben x 4 tune da gt zone almayi dusunuyom gelecek hafta sonu bende. gittim adamlarla konustum bana iyi bi indirim yapti bide nakite indirim yapiyolarmis ona gore alcam. bildigim kadariyla zone freestyle ve flatland için iyiymis zaten istanbulda rampa yok nerde yapcam ki:D tabi zone un onu fazla uzun veya fazla kisa deil rampa içinde kullanilabilinir herhalde bide bizim memlekette (Mersin) belediye bir suru rampa yapmis yazlarida orda denemeler yapcam bakalim nasil olcak. eger sizlerde almayi dusunuyosaniz x 4 tune dan beraber gdip alalim belki grup indirimi yaparlar daha karli çikariz. eger alalim derseniz bana mesaj atin bi ara hafta sonu bulusup gidip aliriz:D

flatland yababılırsın slımmerlar zaten flat ıcın 550 ytl 50 ytlde sana kalır:) 3 parca yamulmaz kırılmaz saglam bı ayna kol cesıdıdır... pegler ıse hareketlerın nerdeyse bır cogunu yaptıgın tekerleklerın yanında bulunan uzun demır celık wya alımınyumdur... gyro yu unutmussun oda bısıkletın gıdonunun 360 derece donmesınıne olanak weren bı parcadır

gt slimmer tercih ederım daha yenı geldı turkıyeye:) bnde hoffman kullanıyorum ama street 4 seneden daha fazla bu ısın ıcındeyım

ya arkadaslar foruma bakamıodum kusura bakmayın. okullar açılmadan bu x4tune gitmem gerek alıcam bi bmx duruşu yeter bide bizim burda sahil war sahile onunla çıkıp bi kaç hareket yaptımmı tamamdır. bilgiler için saolun. inş şu motorumu aldıktan sora bmx imide alıorum.

gt zone ya da compe alıcam ama hangisi daa iyi bilmiyorum özeliklerini de okudum fiyatları aynı yardımcı olursanız çok sevinirim:)

arkadaşlar ben 300 ytl e 2. el excel marka bmx buldum nasıl sizce bi yardımcı olursanz

Geri