Scudo Sports

bmx videosu hasta olucaksınız

Scudo
ayrıca bulduğumuz videoları bu başlık altında toplarsak hem kirlilik olmaz hemde bütün videolara bi yerden ulaşabilriz.

• Beğen
Tepkiler: IKaDaBRaI
teşekkürler kardeş. Wallaha doru söylüyosun adamlar kendilerini aşmış artık. Vallaha biz denesek o hareketleri herhalde hastenelik oluruz:D

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
Emeğe saygı arkadaşlar yokmu bu kardeşimizin konusuna başka teşekkür adicek kişi gelin izlemesenizde bi teşekkürlerinizi yollayın. Ama izleyin ya:D çok güzel yapıolar hareketleri.

arkadaşlar bende flatland ile uğraşıorum belki de bu videolardan 1000 tane war bende ama buraya koymuyorum herkes kendi bildiği yada yapabildiği kadarını burada paylaşsa daha faydalı olur diye düşünüyorum.ayriyetten bu tür zor hareketler sadece flatland bmx lerde yapılabilir.teşekkürler.

• Beğen
laxeri arkadaşım en beyendiklerini koyabilirsin. bnde flatland le uraşmak istiorum. ama uygun bi bmx almam lazım onun için konuda açtım bi msj yazarzan çok faydalı olursun. bmx imi alıım ilk yapabildiim hareketin videosunu koyucam söz :)

bunları sadece flat kadro dedıgımız kadro ıle yababılırsın bu kadronun ozellıklerı hafıf we kısa olmasıdır... herseyı ozenle yabılmıstır kesın tam bı flat bısıkeltı...
street,rampa ve flat oalrak 3 e ayrılıyo bmx ler zaten street bnım surdugum sokaklarda bunny hop 180 bunny hop 360 bunny hop grınd vs vs vs... flatte ise kendılerıne ozgun oldugun yer we cevresı ıcınde yapılabılen harektlerdır rampoayı anlatmama gerek yok heralde tesekkurler....

• Beğen
harbi yha...abi onları nasıl yapıolr ki... :S bu arrad isimleri warmı o hareketlerin?

• Beğen
Geri