B burak kürkçü Üye Kayıt 23 Nisan 2010 Mesaj 95 Tepki 40 Şehir Konya 25 Nisan 2010 #1 merhaba arkadaşlar. ben bmx almayı düşünüyorum ama bi sorum olacak. bmxler normal kullanımda zorlarmı, yani diyelimki 15 km yol gidicem, çok yorarmı? Tepkiler: Süleyman Nazioğlu ve poytatu
merhaba arkadaşlar. ben bmx almayı düşünüyorum ama bi sorum olacak. bmxler normal kullanımda zorlarmı, yani diyelimki 15 km yol gidicem, çok yorarmı?
N neodim_bmx Forum Bağımlısı Kayıt 13 Kasım 2007 Mesaj 651 Tepki 420 Şehir istanbul 25 Nisan 2010 #2 bn gunde 60km den fazla yol yaptıgımı bılırım Tepkiler: Süleyman Nazioğlu ve Mehmet Ortaç
E eray göğüş Üye Kayıt 26 Mart 2010 Mesaj 24 Tepki 6 Şehir antalya 26 Nisan 2010 #3 Aldığın Yok Düz Olduktan Sonra Bi Sorun Çıkacağını Sanmıyorum Ama Yokuş Yukarı Alan Çok Olucaksa Biraz Zorlar
Aldığın Yok Düz Olduktan Sonra Bi Sorun Çıkacağını Sanmıyorum Ama Yokuş Yukarı Alan Çok Olucaksa Biraz Zorlar
Bariskkk Forum Bağımlısı Kayıt 21 Mart 2010 Mesaj 665 Tepki 323 Yaş 31 Şehir istanbul/Avrupa yakası İsim Barış KKK Başlangıç 2009—10 Bisiklet Carraro Bisiklet türü Dağ bisikleti 26 Nisan 2010 #4 arkadaşa katılıyorum bide lastikler daha küçük olduğu için normal bisikletlere göre daha fazla pedal çevirmen gerekecektir ve daha çok yorulucaksındır.
arkadaşa katılıyorum bide lastikler daha küçük olduğu için normal bisikletlere göre daha fazla pedal çevirmen gerekecektir ve daha çok yorulucaksındır.