Scudo Sports

BMX klip - Fate Fat Bizik 3 (Türk)

Scudo
Kendilerini gangıster sanıyorlar herhalde

Vayyy :) lafa bak; -bisiklet havası caddeyi yakarr- ;) ;) bu grubu tuttum ağaa :D :D

@Furkan Çınar

ilk başta "polislerin bize çete muamelesi" diye yakınıyor sonra "sokağa dökülür fate fatın çetesi" diyerek kendiyle çelişiyor :D

1 yılı aşkın süredir bu klip dönüyor ve izleyicisi milyonları geçmiştir.

Burada bisikletlerden ziyade klibin kalitesi emsallerine göre oldukça üst seviyedir.

Türkçe rep için bence miyat kliplerden bir tanesidir. Memleketimizdeki milyon dolarlık klip çekenlerin bir çoğu bu klibin yanına bile yaklaşamaz.

Şarkının adını görünce açasım gelmedi ve inanın açmayacağım da :hasta: :eek: :confused:

Fate fat nedir yaa :confused:

@enes savaş

Enes, ben "kova çekmekten ciğerim solduuu" tarzı müzik paylaşacak birine benziyor muyum? ;)

zevkler ve renkler farklıdır , bmx bisikletlerle türkü çalınmaz aga dilekçeyemi eşlik ediyorsun rap 1 numaradırr.

Ee sonra buradan yakınırız niye millet bisikletlilere uzaylı gibi bakıyor diye :D Ertuğrul'un kötü bir amacı olmadığına eminim fakat video ve o yapmaya çalıştıkları şey kesinlikle rap değil de neyse işte sözleri de müziği kadar berbat :D

Valla ben çok beğendim. Hem müziği hem sözlerini. İlk başta hafiften Ceza'ya benzettim sonra daha çok Killa Hakan'a.

Geri