Scudo Sports

Bmx Kadro aranıyor..

Tepki
0
bmx kadro arıyorum ıkıncı el olacak fazla yıpratılmamıs ve fazla pahalı olmıcak ogrencı oldugumdan butce kısıtlı msn adresımı yazım sıze ordan daha detaylı konusuruz kadirincel@hotmail.com

Scudo
İlanın daha çabuk ilgi görmesi ve daha hızlı bulunması için konu başlığınız değişririlmiştir,anlayışınızdan dolayı teşekkür ederiz..

Saygılarımla..

elimde bitane war ilk bmxlerden krom eski kadrom temiz ama ben istteyim biraz zor olcak ama

ne olacak ıstegın sooyle halederız
artı krom degıldır zanetmmem nıkel kaplama olmasın senın kadro

old school bmx kadrosu var benimkinde biraz daha düsük kalitede bir kadro kadir abi aynen nikel kaplama sanmam sana gitmez bence ama karar senin khe bak derim sana genede

jr dmerak etme seninkiyle ayni marka ve ayni kalite bmx adana istegim deill istanbuldayim demisteim elinde parca warsa ama guzel olur kardesim:)))

benımdekı parcalar bana lazım oldu bırtane daha bmx toplıcam yoksa canın saolsun odesırdık kadroylada ama busefer kadro bos kalır fıyatı yokmu kadronun

hagla kadro arıyorum ama bulamıyorum mesaj hagla gecerlı fıyat 100 ytl cıvarında olacak sadece kadro on masa olmasada olur

Geri