Scudo Sports

bmx iskeleti ?????

isfendiyar

Aktif Üye
Tepki
33
dıyelımkı elmızde bı bmx var ama sadece iskeleti dğeiştirmk ıstıyoruz boyl bişi mumkun mu ??

Scudo
eet iskelet derken kadro yu kastdettım amam nede buluruz???

Kadıköy bisiklet evi ;) ayıntılı bilgi için JAckaL34 e pm at yada yaz buraya o görür.

• Beğen
Tepkiler: gtflatland
:cool: Mrb isfendiyar.Bmx'in ne ? ve hangi kadroyu istiyorsun.Çünkü;Her parça öle birbirine olacak şekilde standard ve üniversal değildir.Yani jantların milleri kadroya girmeye bilir,yada orta göbek B.B. ile furç yatakları AHEDSET de ve kadroya takılacak maşada birbirlerine uymaya bilir.Yani ayrıntıları göz ardı etme dostum,Sana yakın bir bisikletçiden profesyonel yardım al.(HKK BMX TEAM).

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
valla bazı kadrolarda olur .. 2008 khe kadrolar gelicek diolar gidip kadroyu alsanda o bisikleti çok zor toplarsın..

yaa bu adam sadece soru soruyoo yaaa koçum senin başka işin yokmu yaaa

sanane kerdeşim adı ustunde forum daha ne yapılıcak başka soru sormaktan ve paylaşım yapmaktan.burda senden başka şikayet eden varmı sende yazma bır sey ilgilenme ak işine allah allah..

ne yi haklı olum yaa saçmlamayın adı üzerinde doğru paylaşım yeri ama hep biz paylaşıyoruz birazda sen paylaş onun için hahklı demeden önce aturunda mantıklı bi düşünün

aradaşım sen bunları bılıyorsn dıye belki sana sıkıcı gelebılır ama bızde bırakta oğrenelım. benım gıbı bılmeyen kım bılır kac kişi var belkı snde paylaşımını yap ne ıstersen yap senı tutanmı var. bak ıcıne ettın mesala konunun silsinler daha ii....

bu adamlar salakmı da yardımcı olabılmek ıcın bir seyler yapıyor burda senden başka şikayet eden varmı??? beyler lutfen bıraz saygı.....

Geri