Scudo Sports

bmx için uygun ayakkabı nedir??

mac-bmxtreme

Daimi Üye
Tepki
178
ben yeni bmxe başladım bmx için uygun ayakkabı fotoları ve siteleri veya nerede bulabileceğimi yazarmısınız bide kask hakkında ...:D

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
Scudo
arkadaşım ne diim etnies es emerica gibi markaların ayakkabıları var ama biraz pahalı gelebilir altının kaymaması ve emir abinin dediği gibi geniş tabanlı olması lazım KASk da şart

Ayakkabı olarak "Skate Shoes" diye satılan modeller var. Adidas gibi markaların da uygun ayakkabıları var ama bu işte en iyi olan Etnies. Shimano'nun da modelleri var fakat Türkiye'de ne kadar bulunur bilinmez.

Diğer yandan tabanın tek parça olması ve etrafının dikişli olması, ayakkabının uzun ömürlü olması için çok önemli.

bende sana globe öneririm ben kullanıyorum ve cok mennunum diğerlerine görede daha hesaplı...

@adonay

globe gerçekten iyi ama türkiye de diğer markalara göre daha pahalı benim bildiğim, vans ın rowley gibi modellerine bak, ucuza bulabilirsin....

• Beğen
globe'un kadıköyde bi mağaza'da(adonay tarif eder istersen:))100e çok güzel bi ayakabısı var,skate&bmx için. onun haricinde ben etnies kullanıyorum,vansta kullandım ikiside güzel,sağlam olsun,geniş tabanlı olsun,tanınmış markalar arasından olsun bi de hoşuna giden olsun.çok farketmiyo gerisi

gerçekten ucuz birsey arıyorsan kinetix alternatif spor ayakkabısı var geniş düz taban güzel rahat ama 3 ayda tabanını parçaladım :)

• Beğen
Kadıköyde Rexx in orda crazy adında mağaza var iki tane ikisinde de bulabilirsin globe.Birde Rexx in sokağında redrum var orda da bulabilirsin.;)

• Beğen
http://www.kawasaki-newcastle.co.uk/product_images/7a0dfc9bf342484c58dd01e4da41.jpg
Şöyle bir SIDI modeli tercih edilir mi ki?
Sidi Skate

• Beğen
rexx kadıkoy bahriyenin üstünde adliyenin karşı sokağında rexx sineması var orası rexx=) kime sorsan gösterir..

• Beğen
adidasın süperstarlarıda uygun gayet güzel ve hemen parcalanmaz ole ama onu alcağına rexx in aşagısındaki craze die bi mağaza var orda nakitte cok güzel indirimde yapılıo bi bak derim ben 100 ytl ye aldım globeları

Ben DC shoe kullanıyorum cok memnunum hic kaymıyor tavsiye ederim
bu arada taksim mazot hiphop shopta war 139 YTL den baslıyor

• Beğen
Geri