Scudo Sports

bmx ıcın el yapımı peg super dızayn

rıdvan

Aktif Üye
Tepki
56
beyler peg'ler hep normal sılındır seklınde klasık gorunusu yerıne sanayı metalınden yapılmıs ornegın pedal seklınde veya bır ayak seklınde peg ler olsa tutulur mu ne dersınız ona gore uretım yapmayı dusunuyorum

Scudo
bence guzel fikir ama dışarıdan bakıldığı zaman pek hoş durmaya bilir....

saol kullanırlık acısından bekı daha rahat olabılır cunku sılındır bıcımdekı peglerden kayma durumu olabılır bu fıkır hem degısık bır olay yaratmak ıcın hemde kullanırlıgı arttırmak ıcın dusunuyorum

pedal şeklinde bi peg olmaz haraketin belli bölümünde pegin üstüne bazı bölümlerinde altına basıosun...:S:S:S

öyle bir tasarımın kullanılabilirliğine pek inanmıyorum.çünki öyle bir peg her ne kadar ayağına otursa bile en basit harekette bile kendini yerde bulmanı sağlayacaktır.onun dışında fuzuli görüntü kirliliği bence:D

olsa ilk olarak khe cıkarırdı zatenn diye düşünüyomm

Bence beynini parça yapmak için değil hareket yapamk için yor,senin için daha faydalı olur.Salcano yerine iyi bi bmx e bin,böyle sıkıntıların olmaz dostum.(HKK BMX TEAM).

• Beğen
Tepkiler: Laxeri
ayrıca sanayi metali dedigin ham imalat çeligi (özkülte7,9) sanırım öyle bişiy yapacaksan 6063 yada 7075 alü(özkütle 2,7) alabilirsin (yaşlandırılmış) zeytinburnu sanayisinde rahatlıkla bulursun şekline gelince sen sadece üstüne basacagın sekilde düşünüyorsun sanırım peglerin hertafı kullanılıyor en iyi yapacagın tasarım çapı büyük peg yapmak yada hazır almak kii işçilik alü parası filan hazırları geçiyor sen en iyisi geniş birtane al bak keyfine

ben peg lerin kullanılırlığına bişeny diemem ama rıdvan arkadaşımızın beynini sadece hareket yapmak için kullanmadığı aynı zamanda farklı üretimler içinde yorduğundan dolayı tebnrik ediyorum umarım bnua dewam edner ve benlkide bin ngün onu tasarladığı bisikletlere binneriz

İnşallah tek temennimiz bmx'i yada her hangi bir konuda TÜRKİYE olarak bişeyler üretip,sadece tüketmekten vazgeçmek ama gençler önce bu işi öğrenmeli ve sonra fikir yürütmeli,ancak o zaman tebriği hak ederler.(HKK BMX TEAM).

pegin her yeri kullanılıo örneğin vily yaparken farklı bir acıda basıosun pege bölge deişio yukarı aşağı

tesekkurler arkadaslar tabıkıde bu sektorde yenıyım ve ılerde ogrendıkce daha da guzel seyler cıkatacagım :) jackal34 senı msn ekledım ben bır ara konusucagız senınlede para bır toplansın :D

hea emin ol khe yapardı allah allah herkes kafayı yemis

khe bıke bu kadar gozunde buyutme sonucta onu yapanlarda ınsaN INSAN'ı ınsan sınırlar sen khe den daha ıyısını yapabılırsın ama once bunu kendı kafanda olusturman gerekır..

Geri