Scudo Sports

Bmx haraket ( show bisikleti )

muratkilic

Üye
Tepki
0
Selam arkadaşlar. Yurtdışından özel getirdiğim BMX biskletimi satıyorum. Fiyat olarak düşündüğüm rakam 350 YTL dir. Ürün tamamem orjinaldir hemen hemen hiç kullanılmadı . Ben Pendikte oturmaktyım bisikleti görmek isteyenler benimle temasa geçerek bisikleti görebilirler.

Teşekkürler.

Murat Kılıç

mmurat_kilic@hotmail.com
Tel: 0535 980 87 65

(link)

(link)

Scudo
arkadasım lutfen forumlara yalan karısmasın yurt dısından getırttım dedıgım bısıklet sırkecıde 300 mılyon

ewt sirkecide satılıyodu ama ben sorduğumda 500 milyon demişti....orda bi tane yaşlı amca var onla tartışmıştık biz oğlu sanırım o da hafif cem yılmaza benziyo....neyse şekli güzel bi bmx başka da bi bilgim yok ben sorduğumda 500 demişlerdi ama yarım sene önce falandı...

ilan güncelse bi görüşelim?olcay_to17@hot...

kardes bisikletine talibim.. msn adresim best_adn_fear_26@hotmail.com eskişehrdenim.ayrıca pendikte kuzenim oturuo herneyse kargola fln halledrs inş olmadı ben gelirm almaya ama bi knusalım.acele edersen sewinirim. ücrette pazarlık payı da wardır umarım...

bu arda msn mi yanlıs yasdım aha bu dogrusu.. best_and_fear_26@

excel marka bmx salcano bad boy modelinin krom olanı ve evet sirkecide satılıyordu hayırlı satışlar.

@bmx_flatland

:D kesinlike katılıyorum alcak olan varsa eyer sırkecıde daha ıyısını ve daha ucuzunu bulabılırler Hayırlı satıslar

Geri