Scudo Sports

bmx bmx bisikletini nerden alabilirim

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
308
ben konyadayım ve konyada gt saatan falan yok gt air alcam yeni basliyorum 0 almayı dusunuyorum yardım ederseniz sewinirim

Scudo
öncelikle yeni başlıcaksan gt alma daha ucuz bişi al kendini geliştir sonta gt ye terfi edersin

@ozan delipınar

banagörede bmx yaramaz bmx sadece dış görünüme ve manitalara hava basar :D :D :D mtb ise hem iç hem dış görünüme havabasar üstelik insanı zinde ve dinamik tutar :) bmx tam aksine insan bedenine zarar verir aslında benimde beğenip yapmak istediğim birşey ama eksi yönleri fazla olduğu için yapmıyorum :D :D saygılarımla iyi forumlar :D

• Beğen
Tepkiler: poytatu
Bence BMX in mtb den eksik yönleri olsa da mtb nin de BMX den eksik yönleri var.BMX i çocuk işi görmeyin, herkez BMX e binemez.Hiç BMX e adam akıllı bindin mi?BMX in insan bedenine zarar verdiğini söylüyorsun?Bmx e binen kendi için biner manita için ortam vs için binmez.Sen mtbcisin, mtbden nasıl zevk ve keyif alıp stress atıyorsan, bir BMX çide emin ol ki aynılarını hissediyordur.Umarım bu yazdıklarım seni huzursuz etmez.BMX bir yaşam tarzıdır.(BMX ile DANS eden terler ama alkışı hakeder.)

Geri