Scudo Sports

bmx alırken......

isfendiyar

Aktif Üye
Tepki
33
ben yeni alıcam ve nelere dikkat edıceğımı bılmıyorum yardım edermısınız. bıde trek bmx ler nasıl ???

Scudo
Mrb ilk başta ben Salcano evil-b kullanıyorum.Yaklaşık bir aydır çalışıyorum ve gördüğüm bazı eksikler(yani senin dikkat etmen gereken şeyler)

Arka freni kontrol et iyi olsun çünkü bu arkaya giden tel sayısı(GRYO) ve kıvrılma fazla olduğundan iyi tutmuyor.Ben evil da bazı modifiyeler yapmak zorunda kaldım.

2.si ağırlığa da dikkat et derim sadece bunny hop da değil fire hydrant squaker gibi haraketleri de çalışırken denge kurmak zorlaşıyor momentumdan dolayı bisiklet altında çok kolay haraket edemiyor.

Ve de pedallar ve krank kolu mümkünse en sağlamından olsun

• Beğen
Tepkiler: seko123
@numanstein

arkadasımız dedıgı seylee ılk oncelıkle dıkkat edıceksın en son 3 parcası warmı yokmu dıkkat edıceksın yoksa cektıgın bunny hoplarda krenkı kırmak weya yamultmak cok basıt sahsen bn 3 tane kırdım sonra gıdıp 3 parca aldım... ayna yapragınıda saglam we celık almaya bakh....

helal olsun seko123 kardes soz cok hosuma gıttı bende adaana da suruyorum street yapıyorum boyle bmx ortamı gorunce ınan cok guzel oluyor yanı yorumlar falan

Geri