Scudo Sports

bmx alamıyorum:(

@tertip21

arkadaş yeni gelmişşsin bizim muhaabbetimizi bilmiyosun konuşma ok ! benim yazılarım sansürlüdür küfür yok

Scudo
:cool: Beyler arkadaşımızı kötü yola sevk ederek ona yardımcı olamazsınız.Madem ilgileniyorsunuz o zaman toplanıp tanışıp sizde onunla birlikte babasına ısrar edin belki bu kadar seweni ve onun BMX almasını isteyen arkadaşları olduğunu görürse babası yumuşar ve tabi bu kardeşimiz uslu,terbiyeli ve okulunda başarılıysa en azından karne hediyesi olarak ona mutlaka bütçesini el verdiği kadarıyla bi BMX alabilir.Benim tavsiyem akıl vericeğinize sahip çıkın gene işe yaramazsa,gel kardeşim ben sana istediğin BMX'e bindiririm.Beni tanıyanlar bilir,artık fazla söze gerek yok.(HKK BMX TEAM).BMX benim işim.

Hakkı abiye katılıorum.Kendisini hiç görmedim ama msn den tanıyorum 10 numara adam bence ;)

saol hakkı abi varol çok teşekkür ederim hakkı abi çoookkk saol:D

Sen moralini bozma kardeşim,eninde sonunda BMX'in olur.(HKK BMX TEAM).

baban bu kadar küçük bisiklete bukadar para verilir mi die istemio yoksa senden mi korkuo

paradan değildir sanırım benden korkuyo kötü çevre yapacağımdan korkuyo n kadar anlatsamada yok dior

köyü cevremi ??? iş sana kalmış kardeşim cevrenıde ii seciceksın baban sana pek guvenmıyor gaılba ?????

ben emiryil diğer üyelik banlandı burdan devam edelim :D:D

@tertip21

en iyi çevre hkk bmx team ...abi orada hakkı abi var olgun bi insan bizim gibi yeniyetme diil .....orada ters olaylar olmaz ....

@tertip21

:cool: Kadıköy bisiklet evi.Ne zaman istersen gel beklerim.(HKK BMX TEAM). Kendine dikkat et.

tamam ben geçenlerde geldim salı günü gelebilirim hakkı abi saol teşekkür ederim:D

eğer salı günü gidiceksen , orada salı pazarı kurulur ..yani bulman kolay salı pazarını sor bul oralarda kadıköy biklet evini bulursun.....

yok bulurum geçen gün gittim buldum gittiğim günde cuma pazarı vardı bulurum bulurum

bence şey yap

bi gün baba eve bi telefon geldi de adam bişiler sordu fln de bende cvp ladım de sonra adam bağrdı tbr doğru bildiniz bizdenbir bisklet kazandınız dedi dersin sonra bx alıp eve getir baba bu gün getirdiler de kıs bisikleti getirmişlerdi beyenmedim bende bunu seçtim de kandır uyuut bişiler yap

ha bu arada aradaki yazım yanlışlarından dolayı özür cafedeki kalavye acayip bişi sert vurunca basıo :D

Geri