Scudo Sports

Bmx alacağım yardım

Tepki
0
fiyat sınırım 1200 0 istiyorum istanbuldayım alıcak yer ve sağlam bir bmx istiyorum yeni başlıycam eyvallah! :cool::mad:

Scudo
Burak kadıkoyde hkk bmx var orda guzel bmxler var. :in:

• Beğen
Tepkiler: Burak Aydinc
14 Yaşında olunca gençler denmiyormu kardeşim adam gibi bişey sorduk adam gibi cevap vermiyceksen yanıt verme ;) rahat ol yani :D eyvallah bu arada İhsan Saolasın :D

@Burak Aydinc

kardeşim??? senin içine fazla fazla adam kaçmış heralde guzel kardeşim.uslubüne dikkat et lütfen.

• Beğen
Tepkiler: barışveçelik
@kivilcimb

valla abi yaa.adam gıbı soru soruyorum dıyo..hitabına bakmıyo arkadaş:)durduk yere sinirlendim bunun yuzunden.:)

• Beğen
Tepkiler: invictustr
abi nereye gidiyo bizim gençliğimiz.saygı denen bisey kalmamış valla.:)

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
tamam haklısınız özür dileriz de amma büyüttünüz ya sanki küfür ettik ana bacı sövdük bu ne atardır anlamadım gitti hinede pardon ne diyim ;):cool:

Bu şekilde tepki vermek yerine güzel bir şekilde anlatmanız daha uygun olur bence. Genç kardeşlerimize yapıcı yaklaşmak onları kazanmayı kolaylaştıracaktır.

Burak kardeşim, burada sana tavsiyede bulunacak kişiler genelde senden 5-6 yaş büyüklerdir. O yüzden '' kardeşim, gençler'' gibi kelimeler itici gelecektir. Sende bundan sonra ona göre davranırsın. Hitap etmene gerek yok zaten. insanlarımız fazlasıyla takıntılı.

'' Merhaba, mtb bmx alacağım. Yardım ve önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler. '' Bu yeterli olacaktır. :)

Geri