Scudo Sports

BMW bisikletler hakkında

Birtan Kolburan

Daimi Üye
Tepki
229
Bisiklet
Specialized
(link) arkadaşlar BMW bisikletler hakkında ne düşüyorsunuz.Fiyat açısınndan baya uygun geldi sanki bana ve üzerlerinde shimanonun iyi setleri var.Sizler ne düşünüyorsunuz ?Sizce alınırmı?

Scudo
Fully model bence aşırı pahalı.

Adına bmw yapıştır 2 katına sat mantık bu :) illa bmw en iyi arabayı yapıyor diye en iyi bisikleti bmw yapacak diye bir kaide yok bence çok daha iyileri var isme takılmayın.

Ayakkabıda da yapanlar var bunu bilmem ne ıtalyan markası logosu bas, iki katına sat.

2gün önce bakım vakti gelince borusan'a gitmem gerekmişti bende gidince kardeşim için göz atmıştım modellerine. Malesef hem pahalı+hemde hiç albenisi yok. Gereksiz hiç olmaması gereken bir şey olmuş.

IMG_0871.JPG IMG_0874.JPG IMG_0875.JPG IMG_0876 (1).JPG IMG_0876.JPG IMG_0877 (1).JPG

Trek-Scott-Colnago-Wilier-Specialized-Ridley-Pınarello-Cannondale-Giant-.......vs. varken Bmw de kim miş????:D

Araba markalarının bisiklet üretmelerinin nedenini hala çözemedim. Bu firmalar konu yönetimi yapıp, çok silindirli araçlarının dünya üzerinde açtıkları deliklerin farkında olduklarını, bakın bizde çevre sağlık bunlar gibi şeylere önem veriyoruz gibisinden bizlere masal mı okumaya çalışıyorlar, bilemedim. BMW bisiklet satışından gelecek kaynağa ihtiyaç duyar mı sizce? Birde bu lüks markaların elektirikli, katlanır biisikletlere benzeyen şeyler icad edip, adını bisiklet koyup yedek lastik muamelesi yapmasınıda pek sindiremiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Şevket Akça
linkteki bisiklet ler inşaatta kullandığımız el arabalarına benziyor. arabaları gibi tek renk yapmışlar ama hiç güzel olmamış metal israfı.

Geri